23

ПорЦелан

преди 3 години

И ние си имаме Жоро Павето! И то не един а няколко. Първият не е хванат. Вторият даже май беше комшия на любимият ви Бай Тошо на ул. Оборище. Такива спомени имам, че като ученици не ни даваха да се мотаем в Докторската градина. То и без това там се събираха обратни. Аз си спомням телевизионен филм, възстановка как се разхожда с мрежичка за пазаруване и камък вътре увит с вестник.

22

Иво

преди 3 години

Тея са го счупили от бой и изтезания. Много хуманно . Добре, че не са го убили по погрешка.

21

1993

преди 3 години

In the name of the Father

20

HMLF

преди 3 години

до 15Ако при бай Правешки границите бяха отворени тук надали щеше да остане накой друг освен окопалите се комунд*рели. Има една реч на Кенеди, там казва- нашия капитализъм не е идеален , но никога не сме строили стени да пазим хората си за не избягат от него!

19

Светозар

преди 3 години

Не намесвайте тука никаква политика. Серийни убици има във всички държави - бедни, богати, комунистически, капиталистически и т.н. Серийни убици трудно се залавят и стават такива грешки. Това са садисти - психопати, които използват подходяща ситуация и подбират подходящи жертви. Нямат нищо общо с обществено - икономическия и политическия строй в държавата. Просто има такива бъгове на човешкия софтуер.

18

Анонимен

преди 3 години

При управлението на БКП България беше сред 30те най-развити икономики в света и българите живееха на средно-европейски стандарт на живот, а след 30 години демокрация и западно партньорство България е първа по смъртност в света, икономика на нула, 80% от населението живее в бедност.

17

Демокрацията

преди 3 години

45 + 30 години ни управлява БКП и БКП клон Пребядисани, нали знаеш?Знам, знам, на крива ракета и космоса и пречи.

16

Йово

преди 3 години

Убивал хубавеца в Ю. Корея ако беше в северна щяха да му подпалият *** в някоя уранова мина!

15

Анонимен

преди 3 години

Статията е много поучителна и дава материал за размисъл за всички, които спонтанно и емоционална реват у нас да се върне смъртната присъда.

14

Анонимен

преди 3 години

Този убиец,фактически със самопризнанията си доказва,че е полицейска а не съдебна грешка.Убиеца не може да бъде съден за тези престъпления,но дали полицаите,разследвали случая,не трябва да носят отговорност за деянията си?Грешки винаги може да има,но когато се упражнява насилие за да бъде изтръгнато самопризнание за извършено престъпление,това дефакто,също е престъпление.Така презумпцията за невинност се потъпква.По добре един убиец на свобода,отколкото един невинен в затвора,когато е недоказан

13

Насакото Яката

преди 3 години

Такова им е "разследването" на полицаите. Бият, докато кажеш каквото искат, а дали наистина си виновен им е все едно. После реват за заплати и привилегии.

12

Анонимен

преди 3 години

Юга си има сериен убиец, а Севера си има династия северни убийци, които са отговорни за измирането на милиони корейци от глад. Прасето Ким кога ще си признае за престъпленията?

11

Трактуръ

преди 3 години

Бедният невинен човек!20 години в затвора за нещо което не е извършил!Добре, че не го екзекутираха.В Южна Корея смъртната присъда не е отменена, въпреки, че от 1997 г. не се прилага.Между другото, по този случай има много добър Южнокорейски сериал.

10

Анонимен

преди 3 години

Такъв ценен кадър, който да тероризира населението..---Положително е подривна дейност на комунистите като RAF във ФРГ.

9

Totenkopf

преди 3 години

Ако беше в България никога нямаше да го хванат. Такъв ценен кадър, който да тероризира населението не се изпуска.

8

Анонимен

преди 3 години

Класически психопат. Никаква емоция, пълно съзнание и рационално поведение. Просто е давал израз на импулсите си.Този Йон трябва да го обезщетят с милиони, *** надали.

7

Анонимен

преди 3 години

изчисленията показват че трябва да смаляваш сатаниста, а не да му казваш истина, глу-паци такива!

6

Анонимен

преди 3 години

убийствата на холивуд

5

Анонимен

преди 3 години

Южнокорейците ако искат да се оправят требе да се изчистат от децата и внуците на членовете на политбюро от ЮКП!

4

Анонимен

преди 3 години

Ми как па ща та фанат. То толкос народ има чи ни са разбрали чи липсвали...