63

Анонимен

преди 3 години

Време е гилотината да заработи отново!

62

14/88

преди 3 години

Още Чичо в книгата си от преди близо 100 години(1923г.) казва пророчески, че Франция ако не бъде спряна ще зарази цяла Европа с чужди нам етнически и религиозно вируси.

61

Факт

преди 3 години

Южна Франция е на практика завладяна от мюслитата,заразата пълзи на Север!Но как да бъде спряна,след като цялото ръководство на ЕС е подчинено на организатора на ислямската инвазия-Сорос!???Всичко това е планирано и добре организирано,с мощна медийна подкрепа!Европейците са принудени да се чувстват виновни ,че се опитват да защитят страните си!Особено фрапантно е,че същата тая личност-Сорос,стои зад развихрилия се ислямски терор!Начините са няколко-раздухване на войни в Близкия Изток и директно

60

АНОНИМЕН

преди 3 години

Като живял 15години в Париж мога да кажа че до преди три години бяха над 15процента,сега сигурно са повечееее................................

59

шопендар

преди 3 години

още преди 30-40 години в франция имаше квартали населени с ***,араби и разнородни мюслумани,,гета,,в които бял човек не стъпваше,и дори полиция влизаше редко.

58

-|-

преди 3 години

.... подкрепят идеята за разделение в обществото и живот по собствени правила ....Това не са ли антидържавни настроения. Какво чакат държавните органи мна Франция

57

Анонимен

преди 3 години

Е това си е почти една десета от населението на Франция....близо 6,5 млн!!!(колкото населението на Бългърия.

56

Беж Изток<>Зап

преди 3 години

В Западна Европа критичния брой мюсюлмани, който могат да приемат, без да да има опасност да бъдат превзети вече е премината. Всеки нов бежанец просто приближава установяването на халифата в Западна Европа. Изглежда Източна Европа ще бъде спасително убежище от ислямския терор към белите.Палачинката се обръща! Тези които работите на Запад - не си продавайте къщите в България! Ще трябва да има къде да избягате!

55

Мохамед бин Айфел

преди 3 години

След 10 год. ще са 20%.След 20 год. ще са 30%.А през 2050 г. ще си изберат президент.От Айфеловата кула става чудесно минаре! Като й сложат едни тонколони - вечерната молитва ще се чува до Марсилия, Бордо и Кале!

54

Анонимен

преди 3 години

Мюсюлманите в Европа, вкл. във Франция, са отвратени от узаконяването на перверзията, атаките срещу семейството и свещени понятия като мама и татко". Франция прие закон за премахване в документите в училищата на думите майка и баща и замяната им с Партньор 1 и Партньор 2. Еднополовите бракове се подкрепят от голям процент от обществото. Франция участва във военната икономика с пълна сила - милиони убити по света. Политиците флиртуват с мюсюлманските избиратели. Все причини за радикализация.

53

Троп

преди 3 години

Мюсюлманите във Франция вместо да правят глупости да направят един групов граждански съдебен иск за обида срещу Макарона и да му свалят гащите.Дефиницията за обида е ако можеш да докажеш че си се почувствл обиден. Това прожектиране по сградите на обидни, за тях, карикатури е абсолютно доказуемо и наказуемо, в гражданския смисъл на думата.

52

Глупости

преди 3 години

Да се оправдаят. Пуснаха ги от алчнотия и защото са национални предатели. Няма радикални мюсюлмани, а просто мюсюлмани,които си имал простотията да допуснеш и хубави, които са далече.

51

Шаши

преди 3 години

Ива, ти ме разби. Това се осъзнава чак, когато имаш контакти с тях. Със сигурност не си психолог - клоаката на науката. Да си жива и здрава и да не те трият. М/у другото и в СССР има трудове на тази тема. Малко известни, ама четени.

50

Шаши

преди 3 години

Вива, льо Франс и Оксатиния даже. Преди,Сарацините и след тях.

49

Шаши

преди 3 години

Тези ще се осъзнаят, обаче вече, ще бъде късно. Де Гол е бил много предвидлив и гледащ напред човек. А, ОАС са си били ***. От позицията на 60+ години е много лесно да се прецени.

48

Велика Франция

преди 3 години

Франция е най-великато страна! Люлка на цивилизацията и майка на съвременния свят! Франция ще се справи с ислямофашизма! Макрон е велик президент и лидер на Европа! Vive la France!

47

Анонимен

преди 3 години

Изгонете ги да си ходят по родните си места и тогава ще се оправите.

46

Моля,уточнете

преди 3 години

До Христо Христов Къде точно и от кои е подписан въпросния договор? Съсипването на Европа в момента е резултат от сатанинското задкулисие,отдавна планувало тъжната и участ.За съжаление обаче няма достъпни явни документи за това.Всичко е засипано с тъмнина,секретност и подмолно мъллчание!?

45

Долу ЕС

преди 3 години

Темата е безмислена. Религията е радикална, не е нужно някой да ги радикализира. Все пак създаделят й Мохамад официално е бил изнасилвач на деца, разбойник и е налагал лично религията с меч това е исторически факт, това пише и в корана. Това не Христос умрял заради другите или Буда ! Исляма е създаден от човек и то разбойник. Какви илюзии си правят в скапания ЕС не знам...

44

Анонимен

преди 3 години

Ако си мюсюлманин, по дефиниция си радикал. Има множество проучвания, правени сред хиляди мюзлеми, според които над 80% от анкетираните смятат, че мъжа има правото да бие жена си. Огромна част от тях ободряват смъртно наказание за мюсюлманин, който е сменил религията си или е станал атеист. Ако не ви се струва достатъчно радикално, прочетете сура 8, стих 12 от Корана.