48

ww

преди 3 години

Всички в час! Другото е пародия на обучение. Стига сте тормозили децата, заради старците!

47

отживелица

преди 3 години

До учителитеНяма нищо вечно! Мина онова време на учителите! ЖИВОТА ЩЕ НИ НАУЧИ...

46

учителите

преди 3 години

До домашното възпитаниеТе ни учеха как да живеем по комунистически и да гледаме безпризорни деца!Колко детски съдби погубиха с тяхната намеса в личния им живот! Убиха бъдещето имНаричаха ни невъзпитани а самите те ни възпитаваха както е угодно на властта!Ето го резултата от бъдещите строители на социализма! Отново да го строим днес!

45

домашното възпитание

преди 3 години

До АМИ , ПРАВИЛНО!Превръщате жените в робини вместо да си гледат и възпитават децата!!!Учителите да си учат своите деца! Чуждото свое не става и своето чуждо!Много често учителските деца стават последни уличници!

44

Анонимен

преди 3 години

Никакво дистанцинно, т.е. в електронна среда. Кой трябва да остане заедно с ученик под 12 год. възраст?

43

Анонимен

преди 3 години

ДА СЕ САМОИЗОЛИРАМЕ КАТО МИНИСТЪРЧЕТО НИ?

42

Учителите

преди 3 години

Това са слугите на БКП за промиване на детските мозъци

41

едно време

преди 3 години

До АМИ , ПРАВИЛНО!мъжът строи дом а жената до го стопанисва и възпитава децата си!Всичко ново е забравено старо

40

от сега...

преди 3 години

9-и учител, от Попово си е отишъл с вируса....

39

Анонимен

преди 3 години

докато са онлайн вдигат ли им се заплатите като за първа линия?

38

Може би

преди 3 години

разбирате, че децата в 5 клас са само на 11 години - прекалено малки да седят сами в къщи и да учат. Това означава, че поне един от родителите трябва да излезе в отпуск, а в настоящата ситуация, най-вероятно при това ще остане безработен. Затова само гимнанистите минават онлайн, което е съобразено с възрастта им и предполагаемото им желание да учат. Но все пак не е лошо да се прегледа организацията за осигуряване на дистанция в училищата - по-малки класове, график на междучасията и т.н.

37

Зоро

преди 3 години

Каква дилема има тук? Или затварят всичко или затварят училищата поне до 5 клас.Да видим утре как ще са новите бройки заразени! Повече от 70% се дължат на училището!

36

Анонимен

преди 3 години

Твърдо "за" преминаване към онлайн обучение на начален курс! 3 от учителите на детето ми в момента са болни. Голяма част от родителите също. Децата са под карантина за 10 дни и скоро трябва да се върнат в клас! "Болни" деца няма, но никой не е тествал нито едно от децата до момента, за да разбере дали е позитивно.

35

Зоро

преди 3 години

Е, 30! Браво!. И аз казвам това от седмица, но никой не ме чува. И има защо!Но да не забравяме, че могат да фалшифицират резултатите както си искат.

34

Към

преди 3 години

години на реформиГрешите. И декламаторската и пазвантската функция вече са отнети на учителите и заменени от т.н. нови технологии в образованието, където в час се прожектират филмчета от образователни платформи вместо да се правят опити, експерименти и анализи, а опазването на реда в училище е поверено на камери дори в тоалетните.

33

666

преди 3 години

До АнонименА ти явно не си бил от любимците на учителите,вижда се с просто око :)))

32

Анонимен

преди 3 години

До Вълчев ! Мушмурок за деня на будителите повечето от учителите в община Ракитово са били на екскурзия през ваканцията в забележете в Турция ! И то при условие ,че преди да заминат, има доказан случай на коронавирус в училището.....на ученик !Как да си пусна детето бе ???

31

Анонимен

преди 3 години

Ето това си е част от плана на коронавируса. Трябва да произведем една камара нискообразовани хора и онлайн обучението е превъзходен метод да се случи това. Децата на входните нива тази година са докретали до изключително нисък среден успех, само че това си остава в училището, нали?

30

Анонимен

преди 3 години

Учителитили те са любимите хора на Герб Те ги.толелират с високи възнаграждения дават им премии за празниците имат ваканции по три месеца имат и срочни ваканции и си живеят щастливо защотото се подмазват на герб Учителското съсловие е съставено от лецимери от подмазвачи фалшификати.лигачи

29

Анонимен

преди 3 години

Като умрат още десетина учители и ще смените плочата.