11

Анонимен

преди 3 години

Частният кондом от(софиямед)си е кондом,във време,когато става на въпрос за "чума" той отново говори за ПАРИ!!!!!!!

10

Анонимен

преди 3 години

И къде ще полагате грижи? Времето за което е готов PCR теста е около 24 часа,това означава че болниците трябва да имат и нещо като буферни зони за пациентите докато им излязат резултатите! Имате ли ги?

9

ХИХИ

преди 3 години

единствената и най-важна стъпка е да не припарваш до болница, а да си седиш в къщи и да земаш конски дози витамин Ц. Кат гледам какво става, май най-голям шанс имаш да оцелееш в къщи, без нкикакви лекарства освен вит Ц и дихателна гимнастика.

8

Анонимен

преди 3 години

А да видим дали ще прекрати финансирането. Като Бате Бойко му нареди - ще финансира и песен ще пее.

7

Анонимен

преди 3 години

Що за безсмислена статия? Не се посочват никакви стъпки в случай на заразяване, а се казва само, че имало вече някакъв координационен център, на който не се споменава нито телефон, нито адрес!

6

Мен

преди 3 години

Защо координационният център не е свързан със 112, и защо хората трябва да издирват номера и контакти, които никъде не са обявени публично?

5

Анонимен

преди 3 години

Да , за здраве трябва да се отделят повече пари, но не и при условията на тази пробита отвсякъде кошница наречена - българска здравна система, защото колкото и пари да получава, те ще идтичат през огромните дупки в нечии джобове!Така, че ако обичате не сравнявайте само здравните вноски на гражданите в Европа, а и медицинските стандарти , по които работят там.

4

Анонимен

преди 3 години

"от десетилетия наред да отделя два пъти по-малък дял от БВП за здраве"С образованието е същото. Това, изглежда, са несъществени дейности в България. Парите трябват за магистрали и за "бизнеса", който на 90% се състои от търговци и прекупвачи.

3

Анонимен

преди 3 години

Не разбирам защо в софийските болници лекарите са възрастни?Защото вероятно те самите не са искали до сега да се пенсионират и така не е даден шанс на млади лекари да започнат работа и те заминава за чужбина.Освен това разбрах, че и специализацията в България е много трудна работа. Защо ?Късно е да се реве, че няма млади лекари.Лостовете са в държавата. Тя защо е проспала този проблем ? За това има много репортажи.Не върви оправданието " Не знаехме".

2

Анонимен

преди 3 години

Дълги години се наливаха средства в медиите за охулване на лекарите.По бай Тошово време в Стършел редовно имаше карикатури на медицински сестри с касетки, къси поли и ярко червило, като символ на просташко отношение към благородната им професия.Плачете сега.Заедно да плачем

1

Анонимен

преди 3 години

Стъпките са следните ще се чака в дълги опашки щото *** обича това един навик от комунизма.