59

Анонимен

преди 3 години

Пример: В Теранова се опитват да ми продадат яке, което съм купувала на разпродажба за 20лв преди 3 години, което в момента на разпродажба е 60лв?! Еми сори, затваряйте си магазините, не ви искаме тройно оскъпените ***. Всичко яко поскъпа и точно пък ще си дам парите за парцали и долнопробна храна по заведенията, но пък на високи цени! Не всимко в БГ е магазини и заведения!

58

Анонимен

преди 3 години

Еми нормално хората нямат пари като нямаш как ще купувашЦените сьщо станаха безбожни спрях да ходя по заведения не е нормално при заплата -600 лв едно кафе и една кола да струват -7 лвНие не живеем вьв германия

57

скоро....

преди 3 години

Ще паднат от ръба . Хората като стчкуваха те бачкаха,сега малко ще си починат !

56

Анонимен

преди 3 години

Здравната система е в кома, всеки дом ще се превърне в морга заради престъпната банда, която управлява!

55

Тлъста Мутра

преди 3 години

Айде сега, изкарайте и медиците на протести. Първо трябва са се увеличат парите на милиционерите, после всичко останало.

54

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Тези - маскираните, дисциплинираните, отговорните - ще ядат най-голямото дърво накрая, няма да им се вярва какво се случва"Яко ще ги прекараш, нали?

53

до 45

преди 3 години

Точно така! Абсолютно вярно!Защо да губя време и гориво в обикаляне на "физически магазини", заредили по 2 парцала, като мога да си поръчам всичко по Интернет?Всичо е по-евтино и пристига на следващия ден.

52

баба мара

преди 3 години

намалете цените в ресторантите и магазините и няма да фалирате какви са тези ценина готовите храни на кулинарните щандове

51

Анонимен

преди 3 години

Не си представям оня .....бегович да ми приготвя храната или подобни космясали кат него!

50

noFreeman

преди 3 години

Тука всички пишещи без 1-2 сте за ваксина... пожелавам ви да сте първите ваксинирани като се появи другото лято и тогава ще сте спокойни за живота си...

49

Анонимен

преди 3 години

Бранша.... Маси... Притесняват се... Столове.... Капацитет... Когато Тиквoн им намали данъка от 9% а на лекарствата остави на 20 %тогава бранша не се притесни. Данъка на 9% обаче цените за клиентите същите като преди. Време е лaпaнетo на пари да понамалее.

48

Анонимен

преди 3 години

Всеки може да си приготви храна вкъщи. Всеки може да си поръча всякаква стока по интернет. Въпроса е в производството им. Ако производството спре, тогава лошо. Но пък в БГ производство почти няма.

47

Анонимен

преди 3 години

Нищо ново под слънцето! Кръговрат. Днес си "бизнесмен", утре си продавач, касиер в хипермаркета. Квалификацията е една и съща. Не знам защо някои хора се взимат толкова на сериозно.

46

Wind of change

преди 3 години

Дреме ми на шмайзера.Фермите на село и нивите пустеят и имат крещяща нужда от работна ръка.Хайде със здраве и на добър път!

45

Анонимен

преди 3 години

Какво искат?! Това си е чиста пазарна икономика.

44

Анонимен

преди 3 години

Писна ми от рева на кръчмари и продавачи на парцалки.

43

ЦИНИК

преди 3 години

Дремими ,че жа фалират ! Ша си го преместя в другия крачол.

42

Анонимен

преди 3 години

Що не коментират бизнесите които са в разцвет. Разни пицарии като Доминос които предлагат доставки по домовете са яко оборотни сега. Интернет магазини за дрехи и други неща също. В Спиди и Еконт по цял ден опашки от клиенти. Тъй че криза няма. Има преразпределение на пазара. Хората минават вече на онлайн пазаруване. Първите които се приспособят оцеляват. Другите умират.

41

Анонимен

преди 3 години

Бъдещето е на самообслужването и получаване на базов доход за самообслужването. Сам маркираш стоките, сам се подстригваш, сам се пазиш да не крадеш.Тази работа трябва да бъде заплатена.

40

Нямат оферти !!

преди 3 години

София магазин за маратонки.Стар модел "адидас" след намалението - 169 лв.Има налични номера от 40-43.Повечето мъже в Бг са 44-47 номер. В нета същият модел номера от 39 до 47 струва 40 долара. Същото е и със суитчърите и памучните спортни блузони и блузи никога нямат ХХL или 3ХL. Имат S и М..Цените тоя път са само с 20% по-високи отколкото в нета.Е какво да си купи човек?Оня ден съм обикалял 10 магазина да намеря черни маратонки 46 номер за под 200 лв и накрая по абсолютна случайност успях.