84

ГосТ

преди 3 години

#90, повярвай много лесно се разбира кой е по добър и по лош. По документи. А пък аз не работя нито за по добри, нито за по лоши, работя за цивилизацията.

83

Великият Брато

преди 3 години

Моля да на закачате Гост, той е предан и служи вярно, скоро ще мине в по-горна каста и ще има и на него кой да сужи. Великият Брато не забавя и не забравя.

82

Анонимен

преди 3 години

До ГосТТакива като теб, вси искате "по-лошите" от вас да ви служат, но ви не искате да служите на "по-добрите" васи. Хмммм.

81

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 88По-скоро срещу църквата, както и други свободни електрони, котио казват, че някой от днякъде им го говори или вършат нещо в нечие име. А терминът биологичен робот, докато може да е малко ... префърцунен, поради лиспа на по-добри думи, не е неверен, независимо дали си креонист, еволюьионаст или нещо друго.

80

Анонимен

преди 3 години

До 84Ако няма да казваш нещо, защо пишеш? брейй, мреййй, бъъъх ...такива нечленоразделни в храстите при другите джонки.

79

Великият Брато

преди 3 години

ГосТ, оценяме подмазването и хъса ти. Скоро няма да си на най-ниското класово ниво. Ще бъдеш възнаграден и мечтата ти да не висиш във форума и да тролиш 7 дни в седмицата ще се сбъдне. Нека следващата неделя да ти е почивна! Амин!

78

Анонимен

преди 3 години

Сега разбрахте ли защо Англия напуснаха ЕС?Вече лесно можете да проследите оста на злото Вашингтон-Лондон-Тел АвивДо 2-3 месеца ще ви се изясни. Ваксините в Англия няма да са задължителни за разлика от ЕС. Те ще си пътуват и работят без да са ваксинирани. Дори сега са по- свободни от другите в ЕС, по отношение на мерките.Борис дегенерата Джонсън си го каза в началото на пандемията - нека Англия да се възползва от коронакризата и да забогатее.

77

Анонимен

преди 3 години

отнемане на личния избор на хората, който ни е даден от ГосподМалий, това е бил още един мноого верващ християнин, който никога не е чел Библията, но поради липса на друг настоящ сеир е решил, че внезапно много му се ходи на църква. Тук има много такива.

76

ГосТ

преди 3 години

Не, нещо като "заслужил" учен, артист, майстор на спорта или "заслуги" към обществото. Тия титли съвсем ги обезценихте бе, за сметка на другите ценности, които няма да изреждам.

75

Анонимен

преди 3 години

Имам прекалено много пари, за да се интересувам от проблемите на ... бееднииитеее .. бляяяяяк.

74

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовЗа 2 седмици ще обучиш хамали къде е ляво и дясно.

73

69

преди 3 години

БНе ти харесва? Ами баш това е класовата система, бате! Всяка класа съществува само и единствено в услуга на тази над нея!

72

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 76Моята кола? Ваксина?Просот отговорих на "църквата какво ще се произнесе по въпроса за предстоящото отнемане на личния избор на хората, който ни е даден от Господ", малко по "анекдотно". Според такива, трябва да правят каквото си искат, па и църквата да сме питали ...И няма "цивилен и нецивилен изход". Има един изход.Ако ействаш "нецивилно", ще действаш така, независимо от обстоятеслтвата, а ако си цивилен, ще си цивилен до края, без да се надяваш на морален пай ...

71

Анонимен

преди 3 години

До ГосТДа, нали! Аз роден лорд, а ти нещо,което на което мога да изнасиля дъщерята,

70

ГосТ

преди 3 години

радвам се, че и други разбират необходимостта от класова система. Тази демокрация на простолюдието е най лошото нещо, което се е случвало като форма на управление.

69

Анонимен

преди 3 години

Имаше един апел на другаря Ленин, джендар и от всички страни обединявайта се!Маските ще Ви спират да протестирате!!!!

68

Анонимен

преди 3 години

До 72Правото ще е на твоя страна ако си цвъкнеш върху твоята кола, ако цвъкнеш върху моята има два изхода - цивилизован и нецивилизован.Същата работа е и при избора дали да се ваксинираш. Цвъкай си ваксина в твоята вена и не мисли за моята.

67

Анонимен

преди 3 години

До 71: Твоя префърцунен " изказ" не те прави особено интелигентен. Класи в БГ все още няма. Някои са крали по- вече от другите. Това е разликата. Такива "класи" са си за затвора. А пандемията си е една световна измама.

66

До 64

преди 3 години

Така е, ама и от вашата класа има гадини, деот не слушат!

65

Анонимен

преди 3 години

До 65Много заядливо, бе колега! То е мое право на избор, да се кача на коалта ти, да си събуя гажтие и ад пусна една точта на капака ... църквата какво ще каже в този случай?