14

Анонимен

преди 3 години

Това не е проблем.Собственоста на средствата за производство и без тва трябва да мине в по кадърни ръце.Не трябва да се допуска диктатура в производственият сектор.Освен това нали сега запада умира а ние сме зачислени към него.Трябва да се намаля държавната ясла и ранното ченгеджийско пенсиониране.Да не се купуват ф16 ,а да се прави АЕЦа.Трябва да се мисли кво ще правим след разпада на ЕС.Когато този момент настъпи трябва да имаме и връзки с другите икономики .Трябва по балансирано правителство

13

Анонимен

преди 3 години

По времето на Виденов, икономическата прогноза беше "дебелите ше отслабнат, слабите ще изчезнат". Напролет почват фалити и продажба на фирми и имоти на длъжници, и имотния пазар... Това ще повлече строителството... Големите ще оцелеят от държавните поръчки за строителство, ремонт, саниране и т.н. Но малките... И домашните майстори, дето работят на черно, и те ще глътнат вода. Туризма ще се гърчи поне до следващото лято. Банките вече имат отдели "управление на недвижими имоти". Защо ли? Лошо!

12

Програмист

преди 3 години

Така, така! Много хора живееха в стандарт, който не им се полага, с пари, които не са техни. Сега ги занулиха очаквано и заслужено. Време е да си платите кредитите.

11

Анонимен

преди 3 години

Нито лев не съм получил нито като заем нито като помощ в последната година. Който е взимал да връща.

10

Нашите пари

преди 3 години

на депозит са техният ресурс за кредитно заробване. С нашите пари по нашите собствени глави.

9

х

преди 3 години

Убихте се да пътувате, да фръцкате и пръцкате, джуки, муки, силикони. Сега няма вече. Приземиха ви и ви занулиха. Сега ще трябва и да се работи. Няма кой да ви дава пари вече.

8

Тия сигурно

преди 3 години

Си начисляват амортизация и върху служителите.

7

Анонимен

преди 3 години

Хората имат пари на депозит не кредити

6

Анонимен

преди 3 години

И демократите обещаваха при демокрацията реки от мед и масло, но се оказа че те са само за богатите, а народа блъска като животно за чорбаджията и мизерства и едвам свързва двата края.

5

Ай чао

преди 3 години

Върховна гадория! Ти на мене аз на тебе!

4

Анонимен

преди 3 години

Китайската система създава реален капитал - реални блага и стоки. Западната система унищожава капитал и създава от него спекулативни борсови акции и кредити.

3

Анонимен

преди 3 години

Русия и Китай ще продължат да повишават стандарта си на живот, а населението на ЕС и САЩ ще продължи да обеднява.

2

Шломо Розенкранц

преди 3 години

Внимавайте гоим! Плащайте си лихвите навреме, че ...

1

Елемаг

преди 3 години

Винаги ми е харесвала тука паралелната реалност ,в която живее цялата редкация?Така е и в този случай.Нямаше банка дето ,да си не тормози клиентите за заемите.Какви отсрочки,какви 5 лева?Това съществуваше само по правителствените новини и медии.Както винаги кьорфишек!!!