60

бил е добър човек

преди 3 години

ние стоически преживяхме смрта на единия дядо на Борето и макар човека да се поминал през 1945,в рейсовете и трамвайте и даже в метрото минимално по един човек носеше рейс през рейс,трамвай през трамвай,тролейдрус през друс и метро през метро малка черна лентичка на ревера си с което най вероятно целодневно,седмични, месечно и целогодишно отбелязваха тежката загуба на борето.та за Цветиту нема да туриме.ке туриме втора лентичка,черна,катран черна и лъскава като подцинкована кофа.мир на праха му

59

Бирено мече

преди 3 години

Днес.БГ, защо повече от 100 коментара са изтрити!?

58

Анонимен

преди 3 години

Крайно време е да почнат да се поставят реални диагнози напочиналите. Този е починал от инсулт, не от ковид. Както и редица други, които нарочно пълнят статистиките на починалите от ... вирус, а не от реалната причина.

57

Не ни

преди 3 години

Занимавайте с личните неща на тази случайна проста и нагла женица.

56

Анонимен

преди 3 години

"Той е получил инсулт...После се е заразил с коронавирус." - значи вероятно се е заразил в болница?

55

Край

преди 3 години

И госпожа Кич веднага пише във фейсбук.

54

...

преди 3 години

Значи получил инсулт, обаче се заразил с ковида и не могъл да понесе тежката болест. Ей, как извъртате нещата само. Колко ви плащат бре, хайдути такива? Да лъжете и мамите и всявате страх у населението.Умрял е от инсулта, не от ковид.

53

мдам

преди 3 години

Вече няма други болести- само К-19.

52

ДолуПКП, ГореСКП

преди 3 години

Цветка трябва да подаде официално молба където трябва за сваляне на оноваПКПе от нейните документи и да земе SKP, СимплеКържалийскоПусси, да по така ако зайде за към чубиния да моа на англе за саунди кат каже ай ам СКП

51

анонимен

преди 3 години

Или по скоро си е отишъл човека от срам от щерка си? Бог да го прости!

50

българин

преди 3 години

Само да поясня предишния си коментар: Примерно получиш инсулт. Настаняват те в интензивния сектор, ти си... абе жив труп казано буквално, държат те 5 дни, минава ти клиничната пътека и те изписват "жив и здрав" като "излекуван" и близките ти да си чупят главата с тебе къде ще те закарат, как ще те гледат и лекуват, тяхна си работа!Щото парите по клиничната пътека са свършили и се водиш "излекуван".С короната явно има още пари.

49

българин

преди 3 години

Вече изказах съболезнования на друго място, и пак ще го направя.Защото имам личен мотив. Баща ми имаше късмет че почина миналата година след прекаран втори инсулт, защото тогава нямаше тази истерия с коронавируса.Иначе сто процента щяха и него да изкарат "жертва" на коронавируса.Дълбоко се съмнявам, че и случаят с бащата на Караянчева има нещо общо с коронавируса.Преминах през целия този ад и ги познавам всичките "придружаващи" заболявания като диабет, полиневропатия и т.н. Без вируса!

48

ВетЪра на ПОДмяната

преди 3 години

ПРЕД СМЪРТТА ВСИЧКИ СМЕ РАВНИ

47

Анонимен

преди 3 години

Ясно, отиването в болница си е рисковано, веднага те насаждат на кови-19

46

До 33

преди 3 години

В плен си на вируса Чувстваш, че няма мърдане.Страхуваш се от него и в паниката си отричаш опасността.

45

Анонимен

преди 3 години

До 34Това внушава статията.Но на практика няма как да стане.Защо Мангъров се тества сред 5 дни.Защото тогава организмът реагира на контакта с вируса.Човекът е влязъл в болницата без тест и сега близките си мислят,че са в безопасност. Докато не изпозаразят колкото повече хора могат.На първо място - присъстващите на погребението .

44

До 45

преди 3 години

Бацели кога?След Корни.Дамите са с предимство.

43

Анонимен

преди 3 години

За три дни няма шанс да се заразиш с коронавирус и да ти излезе положителен тест. Не е грип.Мангъров и това ви каза, ама не го слушате.

42

жалко за всеки

преди 3 години

това Премиерът да нарече Председателката на народното събрание с ония "ласкаво-цинични думи" дъщерята на този багерист е срам, позор и гадост. Не че подцинкованата кофа не е кофа с уши, ама наместо да я наричат каквато е- за ушите и през вратататая толко золуми насече на ГЕРБ и лично на ББ

41

Гиб Мелсън

преди 3 години

С такава дъщеря срама е голям. Не е понесъл човека срама. Бог да го прости!