9

Анонимен

преди 3 години

А инфекционистите, които трябва да преглеждат болни, и да установяват от какво са болни, какви тестове трябва да поискат?Може би от всички възможни инфекции известни на човечеството, преди да започнат да работят. Стига претенции. Медиците знаят какво и как се прави. Останалите да спрат да говорят по медии. Ако имат условия и възможности, да помагат, ако не, да не пречат.

8

Фг

преди 3 години

Защо са станали доктори, за да пишат рецептурни книжки и да дават направления и болнични ли? Появи се нов вирус и те се скриха като мишоци. Ситуацията е тежка, защото болни със симптоми с ковид могат да се лекуват само в болница. Редно е вече личните доктори да бъдат включени в борбата с ковид в доболничната помощ.

7

Анонимен

преди 3 години

Самите лекраи трябва да вземат предпазни мерки ,а не да изискват от иначе изстискания пациент,дето и така и така никой не му обръща внимание,освен да се точат от него пари!

6

Истината

преди 3 години

НЯМА ПРОБЛЕМ В ЦЯЛ СВЯТ PCR ТЕСТОВЕТЕ СЕ ПЛАЩАТ ОТ ХАЗНАТА ПРИ ЗДРАВНООСИГУРЕНИ ХОРА.И ТУКА ТРЯБВА ДА Е ТАКА НЕ ДА СВЛИЧАТЕ от ХОРАТА КОЖАТА

5

Анонимен

преди 3 години

НЕвъзможно и недопустимо!Че то тогава и в пощите с тест само ще искат служителите!

4

Това е добре

преди 3 години

Това е добре, но как да стане? Сметне по ако по 10 пациента минават при едно ОПЛ. Колко са лекарите? Можеби 5000. Това са 50000 теста. Кой ще ги направи? Освен това знам, че при някои ОПЛ или ДжиПи минават и над 20 на ден. Как да стане туй?

3

Анонимен

преди 3 години

Ей това са истински доктори! Бравос! За какво сте там бе хашлаци? Може би искате и някой друг да ви я свърши, някоя санитарка например, а вие да не си нарушавате спокойствието!! Ама г.ълтате здраво от касата!! Търговци на здраве!

2

Бау

преди 3 години

разбирам ги, но се надявам не очаквате хората да си ги плащат?

1

АнонимеН

преди 3 години

АБСОЛЮТНО НЕДОПУСТИМО!!ТОВА Е ВСЕ ЕДНО ДА НИ ИСКАТ НАПРАВЕН ТЕСТ ЗА ДА ВЛЕЗЕМ В БАНКАТА ИЛИ МАГАЗИНА!