41

Анонимен

преди 3 години

Пеобуждат се яко заспалите шваби.

40

Анонимен

преди 3 години

И там ги хапе щъркела конспираторите, но са чувствително по-малко на брой от нашите изтрещялки.Просто е невероятно, как за нищо време хората стават oткaчaлки и започват да вярват в пръдни...

39

Анонимен

преди 3 години

И къде са ги събрали толкова много, цели 100 души на центъра?

38

Бреей, тц, тц, тц...

преди 3 години

В Дюселдорф цели 100 души?Ми те много, аз си мислех, че ще дойдат 20 човека, а то чудо, чудо! Цели 100!Кой ти се е надявал на такава огромна тълпа от цели 100 души...

37

До 28

преди 3 години

То пА щото ковидияните от последния ден сте много интелигенгни, налЕ..

36

Уърлдкур

преди 3 години

За всички използвачи и измамници прикриващи се зад Ковид. Най-вече фейк здравеопазването.

35

Анонимен

преди 3 години

Всяко стадо си има мър-ша.Нашата е Президент.И Мангъров е неговия пророк.

34

До 21

преди 3 години

Не си давай парите на докторите.Пази ги за погребалния агент.Нали и Нинова си избра за заместник погребален агент.Готви се да ни управлява.Явно какво ни чака с тая уФца.

33

ГосТ

преди 3 години

34,има официална статистика и класиране на нациите в олимпиади и състезания по природни науки. К'во ми пишеш?

32

Анонимен

преди 3 години

До ГосТПишеш глупости. Азиатецът няма високо ай кю,просто така ти говорят,защото азиатецът и точния гражданин за новия световен ред- безропотно послушен,робски трудолюбив, и раболепничи пред богатите и висшестоящите-.

31

Анонимен

преди 3 години

започва се ...

30

ГосТ

преди 3 години

Азиатците от развитите държави имат много по високо IQ от средния европеец. Също така не са религиозно и конспиративно обременени. Разбира се, в Европа има достатъчно умни хора, които трябва да вземат нещата в свои ръце, преди да е станало късно. Това, въпреки демокрацията на простолюдието.

29

Китай

преди 3 години

Разликата м/у китай и запада е повече културна отколкото генетична. Затова и там успяха да се оправят с вируса - трябва здрава ръка. Тук "свободата" за едни е смърт за други. Това си има име - фашизъм.

28

Мерхелиина Анхелиина

преди 3 години

Бий раята по главата, бий!

27

As its finest

преди 3 години

Естествен отбор

26

Зоро

преди 3 години

Querdenken включва главно поддръжници на конспиративни теории, десни екстремисти и отричащи съществуването на новия коронавирус.Това показва ясно, що за птици са накацали по площада.***, какво да ги правиш.

25

Анонимен

преди 3 години

До 123С протести не става идва полицията измисля ти едно обвинение и съдията мохомед емир кхан отсъжда глоба.Другият вариянт е да платиш 10000 евра на адвокат и пак да загубиш.Или гражданска война защото на тази сатанинска земя царува по силният а не правдата.

24

Кукута колкото искаш

преди 3 години

Също и съда. Там където няма наука е хубаво да не съществува като професия. Това е право, социология, политология, антропология и всякакви останали ията. Наука е математиката, физиката, химията, биологията, инженерните и медицински специалности, останалото е разказвателен предмет за нископлатена пап.лач. Скоро ще дойде времето, когато лекар да те лекува ще ти струва всички имоти и пари по банкови сметки.

23

1234

преди 3 години

От водите на река Дунав край Силистра изплува труп на мъж.След направената аутопсия,лекарите заключиха,че мъжът е починал от Ковид 19,с придружаващо удавяне...а сега малко официална статистика от МЗ ,а вие си направете правилните изводи за "страшната" пандемия:https://czpz.org/politics/12466-2020-04-06-16-40-03

22

АнонимеН

преди 3 години

БРАВО!!!ЗАПОЧВАТ ДА СЕ УСЕЩАТ, ЧЕ ТИЯ ОГРАНИЧЕНИЯ ЩЕ ОСТАНАТ ЗА ДЪЛГО ВРЕМЕ И, ЧЕ САМО ГИ ЗАБЛУЖДАВАТ, ЧЕ Е ВРЕМЕННО!