23

КЕВР

преди 3 години

Са долни седесари. Нали уж газ не бил необходим...и други мантри... За бесило .

22

Тъпи

преди 3 години

Да се махнат тия от дърти пенсионери КЕВР ,време е да се сменят цялото подкупни лицемери .Ама кой ги пази техните *** .

21

Анонимен

преди 3 години

Нали се диверсифицирахме и получаваме евтина евроатлантическа газ от нашите евроатлантически партньори?Целта на диверсификацията е да можем да плащаме скъп газ на евроатлантическите ни партньори.Защо лъжат?

20

ха-ха-ха

преди 3 години

Русофилите да се помолят на патрона си Путин да намали цената на природния газ.

19

Анонимен

преди 3 години

И тая комисия и останалите работят против българския народ,а та пък СЕМ преди 2 седмици казаха че са забранени рекламите с деца ,сега от 3--4 дни няма реклама без да участват деца )

18

Ф.С.В.

преди 3 години

Този пенсионер Иванов нанесе много Вреди на Българският Народ!!!

17

Анонимен

преди 3 години

абе какво ства в тази пропаднала територия ! руснаците намалиха цената на газа а нашите го увеличават ! и, стадото мълчи ! чии интереси обслужва тази КЕВР ?

16

до 6

преди 3 години

така като си почнал има доста неща за закриване, например универитети (всевъзможни измислени), болници (неефективни с условия от 60-те), намаляване на военните (няма никаква полза за хората от тях дори и в бежанската вълна не ги изкараха от поделенията) намаляване на администрацията, закриване на всички регулатори и комисии (просто са безмислени и не са в услуга на хората), и така ще стигнем до една сериозна цифра от около 300 К умножено по средно 1.5к заплати за 450 000 000 на месец

15

69

преди 3 години

всичките тези измислени комисии са за разформироване, пълно е в тях с чичковци и лелки на дебели заплати, които са роднини на шайката и казват, че от тях нищо не зависи и нищо не можели да направят.

14

Анонимен

преди 3 години

Благодарете на ГЕРБ за високата цена на руската газ. Ако беше оставил цената да се определя от цената на нефта, както беше доста години, сега щяхме да имаме по-ниска цена на руската газ.

13

Факт

преди 3 години

След като ГЕРБ договори понижаването не цената на газта (според техните думи), цената на тази газ непрекъснато се повишава.

12

Анонимен

преди 3 години

До СтранджатаНа тебе братко пак руснаците са ти виновни))) Нали сега сме диверсифицирани и не получаваме газ само от руснаците!?? Тук имат пръст българските мекерета -лапкането е за тях!

11

Анонимен

преди 3 години

Причакайте ги след работа и ги замервайте с кой каквото може.

10

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

ДОБРЕ ДОШЛИ В ПРИРОДАТА НА РУСКОТО ЦЕНООБРАЗУВАНЕ. Русия намали цената с 40% и тя се вдигна с 9%...

9

Анонимен

преди 3 години

Мръсни костовисти още ни крадат.

8

Въй

преди 3 години

Защо бе? Газов хъб, тръби? Пак схеми!

7

Домошар

преди 3 години

Нищо , че цената на газа е намалена с 40 % ! Нищо ! Нищо , че ние получаваме пак най-скъпия газ в Европа , когато сме най-бедните в Европа ! Нищо ! КЕВР си скачат по 9-10 % и за газа, и за водата , и за тока !!! И скачат по 2-3 пъти в годината ! Тези хора са най-големите атлети на републиката! Докога ще хрантутим някакви мизерници и некадърници ???????????????????????????????????????????????????????????

6

Анонимен

преди 3 години

Във държава бостан където енергийния министър е полуграмотен и не може да брои до 10 цените се определят от разни комисии. Закриване на енергийно министерство като напълно необходимо.

5

Анонимен

преди 3 години

Всичко се лъже и краде на местно ниво и оправданието ми то и в Европа поскъпване а защо Гърция строй два нови Тец а говорим за зелена енергия значи за тях може за нас не не е ли дискриминация или хунтата е решила да ги махне нашия въгледобив да вземе някой друг милиард

4

Елемаг

преди 3 години

Винаги съм искал да ги видя тия "разчети"?Дайте ги на икономист ,като мен ,да се обоснова и аз за това поскъпване?Дайте да видим,как руският газ достига дори до Англия(там имат конкуренция,Русия и Норвегия) и за 10 год например увеличението е повече от символично.А само в България по някакви неясноти според "капацитетите" се вдигал на пазара!!!Дайте бе,пуснете ги някъде тия "разчети"?