32

Анонимен

преди 3 години

Магистралата свършва на последния надлез преди Бургас, там където се обединява със стария път.

31

Анонимен

преди 3 години

До опетковопетков, а в Бургас как точно влизаш по стария път, а по трасето, май ти послъгваш или нищо не знаеш...От 400+ км си избрал за гледаш първите 5???Отвори си гугъл мапса и сам си отговори, как ще стигнеш до Нови Хан без магистрала. Апропо в първите 5 км се движи и ГТ на София с автобуси с правостощи.

30

Анонимен

преди 3 години

Сега минах там - така са го направили, че и в двете посоки на трилентовия път ограничението е до 30 км/час.

29

Браво

преди 3 години

Очакваме Овчарката Корни да поведе червеното *** стадо по новата отсечка съвсем скоро. Всички ще си носят по едно легло и по чайче и аспринче и ще следват съветите на Мангъра.

28

Анонимен

преди 3 години

До опетковопетков, а в Бургас как точно влизаш по стария път, а по трасето, май ти послъгваш или нищо не знаеш

27

Анонимен

преди 3 години

До опетковопетков, ха обоснови се, като излезеш от Враня, по какво продължаваш, или не си от тук и си за малко, или имаш още млекце по устенцата.

26

Анонимен

преди 3 години

А кога ще правят ремонт на ремонта?

25

опетков

преди 3 години

До Анонимен24 Специално за стария път София Бургас твърдението ти е лъжа.

24

Анонимен

преди 3 години

Стария път София Бургас е под магистралата единствено на местата където минава под магистралата.

23

Анонимен

преди 3 години

До млък бе опоркаджии3. Плащаме двойно за пътища (сигурно, защото сме най-бедните в ЕС и можем да си го позволим), веднъж тол такси и винетки и втори път акциз в горивата, а както много хора забелязаха, пътища няма, а наличните не се поддържат.Добре би било да ни третират като бели хора, а не като стадо ожце, които само трябва да бъдат стригани и веднъж на 4 години да се провеждат псевдо избори.

22

Анонимен

преди 3 години

До млък бе опоркаджииИзглежда, че защитаваш беззаконието, което се установи последните години и, което някои смятат за нормално, нищо че го няма никъде в Европа.1. Старият път София - Бургас не може да се ползва сам по себе си, защото частично е под магистралата.2. Няма алтернативни пътища на магистралите в приетите европейски рамки, за тези които не желаят да плащат тол такси, което си е незаконно, да не говорим, че 100 % от проходимите с товарни автомобили оътища са обложени с тол такси.

21

Анонимен

преди 3 години

Не минавам вссеки ден там, но минавам примерно 4 пъти седмично и според мен се прави изключително некачествено, освен, че го правят много бавно.

20

wgw

преди 3 години

До АнонименВече има проблем точно срещу Порше изток в средната лента посока Герман-Лозен.

19

wgw

преди 3 години

1. Отсечката е добра, но не е ремонтирана, а е новоизградено разширение. 2. Това новооткрито трасе ще облекчи единствено и без това слабонатовареното кръстовище за Лозен, а основното задръстване на кръстовището на Самоковско шосе и околовръстен път изобщо няма да се облекчи, даже обратно.(Преминавам по този маршрут по няколко пъти дневно)

18

Анонимен

преди 3 години

До българинКачествено се работи, ама много бавно бе.Да знаеш що нерви изхабих последните месеци по задръствания.Не че аз или БСП можем по-бързо да строим пътища де.Ама на такъв важен участък да се работи само по 6 часа дневно не е гот.

17

българин

преди 3 години

Преди два дена минах оттам и признавам , че Околовръстното наистина се прави качествено и европейски ! ( не подкрепям герб ! )

16

млък бе опоркаджии

преди 3 години

Когато има статия за пътищата и веднага се почва с дежурните "асфалт не ям""На мен пари ми дай- пътища не ми трябват""Всичко окрадоха- за пътища не остана"...Пък на кръстовището (където и да е в Бг) всички хващат отбивката за ненужната, некачествена и омразна магистрала, един не каза че предпочита стария път София-Бургас

15

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 16Има и добра страна.Знаеш ли вица за поляка, който като хванал златната рибка, поискал и трите пъти китайците да превземат Полша. Когато рибката го попитала защо, той отговорил"Абе вярно е, че три пъти съсипаха Полша, ама ШЕСТ пъти минаха през Русия"

14

Анонимен

преди 3 години

до 15И аз не искам ама кой те пита?Рано или късно ще дойдат ето подложиха си вирус,ще си наложат и другото!Много са!

13

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 13Не искам да идват китайците, ако ще и в пишпаузата да го довършат. Злото от изток да си стои на изток!