8

Зрител

преди 3 години

Награди за какво ? Та по-бездарни от тези наградени няма по света ! Едни пари (народни пари, изкарани с пот и кръв) се раздават от разни посредственици на други посредственици ! Смирете се поне по време на чума , господа другаре !

7

До Spoko

преди 3 години

...без талант...

6

два лева

преди 3 години

Два лева да е разхода - дарете ги бе! Иначе си оставате МАРОДЕРИ

5

Spoko

преди 3 години

бе зала, бе финансиране от държавния бюджет, бе хонорари на водещи, бе режийини, бе безплатно е било, а!

4

Сила

преди 3 години

Абе, хора,споко бе, наградите не с парични. Трябваше да ги раздадат пролетта, просто ги преместиха за днес.. че ще им изтече давността. Нищо лошо не са направили артистите. Хейтите ги,ама ги спирате за селфита?? А ,***?

3

РусенецЪ

преди 3 години

Това наистина е гадно. Можехте да дарите тези пари на бърза помощ, на болница. Имената ви ще останат в историята като мародери. Гадно е.

2

===

преди 3 години

Дано роднините на убитата от Маричков жена му дадат прошка в сърцата си. Той си е простил сам на себе си от много време.

1

Втрещен

преди 3 години

Света се гърчи в икономически апокалипсис. Индустрии в България фалират. Хора с деца остават без жилище защото нямат заплати да си платят наема. Болни в карантина нямат право дори да излязат да ровят по кофите от глад! Млади хора на 33 години умират защото няма пари за линейки! Теглят се милиарди заеми за да .... изхранваме показност на някакви артисти за които никой никога не е чувал извън тази гротеска на държава! Гнусно е! Пир по време на чума!!! Да ви честити наградите!