8

Марин

преди 3 години

Отвратителна *** е тая централа, и вътре и вън. Сърди на гомна, отовиха хората, отовиха почвата, отовиха водата. Собственика е за затвор не за глоба. А сега какво, пишат глобичка, а централата си работи. Голяма работа че го глобили, и без това няма да се плаща глобата. Ама тя и държавата ни е такава-каубойска, и понеже е каубой ска трябва на *** да мирише.

7

Инж.

преди 3 години

Понеже съм влизал в централата, смея да твърдя, че е направена с много мисъл, и с най-новите технологии. Подобни има НАВСЯКЪДЕ, в западна Европа. Миризмата е не по силна от тази, в който и да е сeлски двор. Вредните емисии са несравними с горенето на печки. Та така, УМНО и БУДНО "общество". Нация от малки, завистливи хора.

6

Анонимен

преди 3 години

Труд е голямо село с много хора.Баш пък там ли са намерили да правят биоцентрала.Има толкова села без кьорав човек.

5

Щирлиц

преди 3 години

Можело значи,ама пустата "екология"иска и тя да ла.П.а.

4

Анонимен

преди 3 години

тия спряха да плащат и веднага им намериха проблемите, преди четяхме бисери, че в централата имала малко обгазяване, а в селото ухаело на рози, те не намирили над нормите

3

Скептик

преди 3 години

Правилно. Следва да се затворят свинекомплекси, крваварвници, птицекланници. Миришат. Хората даядат само пасти и ще пускат и приятно миришещи ***.

2

ВЪПРОС

преди 3 години

Каква е целта на тази Биоцентрала ?Какво произвежда ?Явно има Депутат в Народното Събрание на Заплата , а Българите плащаме цялата *ромска* история на организирана престъпна група .Поздравления за Една Българска Организация проявила Смелост в тези Мутренски Времена - РИОСВ Пловдив .Поклон за смелостта .

1

НЯМА ДА СЕ ПРИМИРИМ!

преди 3 години

Камионите, които зареждат с *** тази бутафория, наречена благо от Яков Джаров биоцентрала, изобщо не са спирали. Само днес сутринта видяхме две огромни цистерни и то минаващи през главната улица на Труд. Лайнарникът продължава да работи, което показва, че престъпникът Джаров си има солиден гръб на най-високо ниво.