15

Анонимен

преди 3 години

"Откога пък ТАСС ни информита какво става във Словакия?"---Добре, че го има ТАСС, за да сме информирани не само за това, какво става в Словакия, а и за милионните протести, обхванали Полша. Полските власти силно се стараеха да произведат майдан в Белорусия, но бумерангът се върна и ги цапардоса яко. Това, че на вас ви показват снимки на голи и празни площади, не означава, че снимките са направени вчера, а означава, че повредата е във вашия телевизор /в информационния канал, който използвате/.

14

...

преди 3 години

Истината е, че ще умрат милиони още но дано греша макар че за оцелелите ще е плюс

13

Анонимен

преди 3 години

Знаем. Но какво да направим?

12

ЛЕКАР

преди 3 години

До АнонименА тези 3500-4000 след десетина дена къде ще ги настаниме като още от снощи никъде няма места???В мазетата и по таваните???И най-важното-кой ще ги лекува и обгрижва???Голями "умници" сте в този сайт!!!Всеки дава акъл а никой не си дава сметка че т.нар. здравна система вече рухна или ще рухне след 4-5 дни!!!Просто няма лекари,сестри и санитари!!!Това е!!!И 5000 легла да открият те ще си стоят празни без персонал!!!

11

Анонимен

преди 3 години

има инкубационен период от 2 седмици на коронавируса------Няма такъв инкубационен период

10

Анонимен

преди 3 години

Откога пък ТАСС ни информита какво става във Словакия?

9

Анонимен

преди 3 години

Богатите държави в Европа издишат. Какво остава за нас , които при 1000 човека в болниците издишахме ,тогава поне големите градове удържаха положението. При 2400 хоспитализирани здравната система вече е пред рухване. Ако продължаваме така , след десетина дни ще са 3500 - 4000 в болниците Абсолютно дъно на управляващите е , че тонът на мерките се задава от Алибегов и компания .

8

Анонимен

преди 3 години

Ми, мерките са ялови.И да се затварят и да не се затварят все тая.

7

Анонимен

преди 3 години

В Европа са вече повече от половината нови слчуаи в света. В сравнение с преди 2 месеца, положението се влоши около 7-8 пъти.

6

Анонимен

преди 3 години

Маските стават задължителни, когато положението е изпуснато. Където нещата все още не са се влошили много, не носят маски.Бъркате причината и следствието.

5

Анонимен

преди 3 години

А защо няма политици и височайши особи умрели от общественоопасния вирус номер 1 във целия свят и все излизат излекувани. Тия дето умирaт от общественоопасния вирус номер 1 са все някакви плебеи Къде са умрелите от рак,, инфаркт, грип, морбили, тиф, жълтеница и подобни ? Защо в Щвеция и Беларус хората си умират нормално, а във останалия свят само от Коронавирус умират ?

4

Анонимен

преди 3 години

Навсякъде е едно и също според мен. Шампиони няма. Въпрос на статистики и начини на отчитане. Но не виждам никъде драстични отклонения в някоя посока.

3

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 2Абсолютни глупости. Всеки резултат от мерките се проявява поне 20 дни след въвеждането им по простата причина, че има инкубационен период от 2 седмици на коронавируса.

2

Анонимен

преди 3 години

В Унгария всичко работи нормално, само се носят маски 3900случая, в Чехия всичко затворено 13000 случая. Извода ,е че мерките повишават заболяемостта, де от страх и паника, де от падане на имунната система. Факт.

1

Смех

преди 3 години

Поляците големи Ганьoвци ей - полския Мангъров кой е?