32

Морз

преди 3 години

Най- после край на един тарикатлък, на едно шмекеруване. Пенсията е резултативна величина от целия трудов път. Беше казано нещо за процентите. Изглежда прав ще е човекът. Вече стана ясно като бял ден колко процента от пенсиите са реални. Дано сега има още ум и да се разреши и въпроса що е то категория на труд, що е то доход, квалификация. Че и да се изясни що е то командировка и задгранично заплащане. Тогава ще ви стане ясно, тарикати. Разбрате ли, поняли, ок, анаданъс му?

31

1

преди 3 години

До Анонимен-321,ти си просто един гербер,щом не виждаш,червения бойко с чекмеджетата и кюлчетата.

30

Анонимен

преди 3 години

До Що е тоГОВОРИ ПО СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ, ЖИВЕЕ ПО КАПИТАЛИСТИЧЕСКИ- ЩО Е ТО!? БСП- ЕДРИ ОЛИГАРСИ- ГОВОРЕЩИ ГРЪМКО ЗА ЗАДКУЛИСИЕ, ЗА ДА НЕ МОЖЕМ ДА ВИДИМ ТЯХНОТО. БЕЗ МИЛИОНИТЕ НА ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ БСП СИ ОТИВА КАТО АБВ

29

Анонимен

преди 3 години

Лъжлива гербаджйска ***.

28

очевидец

преди 3 години

До Анонимен80% от заплатата? Такава пенсия ти не си получавал, но явно си слушал разказите на дедко си, който най-вероятно е бил милицонер или АБПФК, което често съвпадаше.За тях имаше - високи пенсии, безплатни ЖП-билети, безплатно балнеолечение, предимство за деца в университета, при предоставяне на жилище, защото не можеше свободно да си купиш и т.н, и т.н.Останалите хора 60-100 лв.И тогава не стигаха.Изключение бяха само миньори, металурзи, но те завалиите бяха с разбито здраве.

27

Що е то

преди 3 години

Бюджета се разпределя по комунистически, а собствеността се заграбва по капиталистически.

26

Анонимен

преди 3 години

Време е за драгунОв .

25

Оставкаъ

преди 3 години

Инфлуенцата за ва тръшне .Госпожа квадратна челюст

24

Анонимен

преди 3 години

Оставката.

23

Жо

преди 3 години

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВАТ въпросните 3 години (или по-точно 36 поредни месеца) преди 1997 г..Доходите от този период се сравняват със средния осигурителен доход (СОД) за България за същия период.При мен, ползата беше от порядъка на 3 лв. повишение на пенсията.

22

Анонимен

преди 3 години

Дискриминация към държавните случжители е, че си плащат само данъците, а осигуровките на 100% ги пое държавата, като преди това им намали заплатите. Не знам защо някои не разбират, че държавните служители са прецаканите от това, че им намалиха заплатите?!

21

Анонимен

преди 3 години

Докато само държавните служители си плащат данъците, а и осигуровките само за тях са в пълен размер, няма да има нормални пенсии, дупката в НОИ е огромна.

20

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 22Мдаа, и пенсия, и заплата. А някои нямат никакви доходи.

19

Анонимен

преди 3 години

ЕЕЕЙ, РАБОТЕЩИТЕ ПЕНСИИ СА МНОГО АЛЧНИ ЗНАЧИ!!!

18

Анонимен

преди 3 години

Бря. Тия големи пенсии )и сесга нямаш маска глоба 300 може и повече,а бря гробовете на власт как пенсионер с 200 лв пенсия че плати глоба?

17

Анонимен

преди 3 години

При Тато пенсиите бяха 80% от заплатата, а сега - едва 30%!

16

Анонимен

преди 3 години

"Към този момент правителството отпуска по 50 лева за всички пенсионери. Заложено е това да е поне до март, когато са се очаква да са парламентирните избори."ЗАЩО СЕ ДАВАТ ПО 50 ЛЕВА И НА ... РАБОТЕЩИТЕ ПЕНСИОНЕРИ???ИЗЛИЗА ТОГАВА, ЧЕ И НА ВСИЧКИ РАБОТЕЩИ ТРЯБВА ДА СЕ ДАВАТ!Н А П КАКВО ДРЕМЕ???

15

Анонимен

преди 3 години

До До 12 дискриминацияДържавните служители си плащат осигуровките парите автоматично им се удържат от заплатите.

14

До 12 дискриминация

преди 3 години

Наистина , защо не плащат осигуровки държавните служители ? Народа го издържа и на това отгоре и нищо не плащат ! Това го няма никъде по света а само в Него ! Слави е прав, " нема такава държава

13

681

преди 3 години

До Анонимен 9 и 10 Ами това ви го пише още през 19 век един велик човек МАРКС в КАПИТАЛЪТ! То и затова тя е най-четената книга в света заедно с библията.