42

Емилия Попова

преди 3 години

Как се постъпва, ако апартамент в жилище, тиховълком става нощно заведение за шумни празненства, на хора, които нямат нито срам, нито респект към останалите хора и към униформените, които идват по сигнал, пишат им някакви предупреждения, връчват ги на онзи, който има смелостта да говори с полицаите и веднага след като си отидат, джумбушите продължават със същата сила? Оставаме настрана пандемията и опасността от внасяне и разпространение на вируса.

41

Емилия Попова

преди 3 години

Живея в малка кооперация. Собственичката на апартамента под моя, го отдава под наем на хора, които нито се знае колко са, защото в домовата книга се е вписало само едно момче, нито желаят да се съобразават с каквито и да било правила за обитаване на жилище. По няколко пъти в седмицата, превръщат апартамента в нощно заведение с много хора, които провеждат доста шумни забабвления. Пият, мъже пеят тропат и се надвикват, девойки пищят и лишават съседите от правото да спят през нощта.

40

Анонимен

преди 3 години

Нощните заведения трябва да се затворят а не да имат вечерен час

39

Гого

преди 3 години

Какво спазвате българина нищо не спазва и е тарикат но когато излезе на вън гледа като мишле

38

БАЧКАТОР

преди 3 години

Оставете младите на мира ей, зомбита. Млади са, имунитета им е силен, няма и да усетят ковида. Сега им е време да живеят, да лудеят да се женят. Вие се запасете с продукти и се заключвайте дома!

37

Не извратен тип

преди 3 години

Във уж велика пандеми,смъртоносна и прочие е рестъпление да има отворени нощни заведения които не подлежат на контрол,нали някой не симисли ,че на дансинга и на масите стоят с маски,или пък ,че се спазва дистанция от маса до маса,или пък се редят на метер един от друг на опашка за ***,или пък дамите срещу заплащане са тествани за корона,пълна пародия на корона вирус,избирателните мерки го доказват

36

до 31. 33 и 34

преди 3 години

хора вие наред ли сте изобщо? в нито един град или регион няма ръст на смъртността като бройка, дори и в най засегнатите градове. В Италия от Януари до Май, броят на хората умрели от инфаркт е с 40% по нисък от всяка преходна година?! И защо? Защото някой умира от инфаркт а го пишат корона само защото е имал вируса. и 1 мил. нищо не е. Годишно в световен мащаб умират около 140 милиона! И?

35

Анонимен

преди 3 години

До АнонимеНОк, ясно е, че Китай е виновен. И какво правим, като Китай е виновен? Как ще оправим нещата?

34

Анонимен

преди 3 години

До до 26Всичко добре го казваш, но не е оферта да чакаш за линейка 2 дни.

33

Анонимен

преди 3 години

До до 26 2ра частМеко казано, не си много умен.

32

Анонимен

преди 3 години

Не, не го спазват.

31

Анонимен

преди 3 години

"И какво като станат 5000? Заслужава ли си заради това да се прецака цялата световна икономика" Теб ако ти лопа дъската,което е очевидно, не всички са такива като теб. Жертвите по света са над 1 млн., икономиката е важна,но след здравето на хората.

30

до 26 2ра част

преди 3 години

За радост в Испания Италия и Франция, както и балканските държави хората не са толкова *** овце като в северните държави, че яко се надяваме на тях да се промени нещо, целия си живот в карантини ще го изкараме

29

до 26

преди 3 години

И какво като станат 5000? Заслужава ли си заради това да се прецака цялата световна икономика и десетки милиони да останат без работа??? Поне да беше болест с висока смъртност, а то и това не е!! Сериозно ли мислиш че досега само 40 мил са го имали? Реалните числа са 5-7Х по големи, демек! 0.004% смъртност.... брееее колко много, това ще продължи докато хората не излязат на улицата

28

Анонимен

преди 3 години

Продължавайте да си играете на ела си-дойди си,време е за пълно затваряне на всички кръчми и чалготеки!

27

Анонимен

преди 3 години

Заведенията се тарикатят- няма лошо. Чудно ми е, обаче, колко *** и безотговорен трябва да си да ходиш по барове и дискотеки по цяла нощ?! Всъщност, ясно ми е колко. После същите тия реват колко малко пари взимали. Ами, парите са според интелекта. Толкоз.

26

Буратино

преди 3 години

Смъртните случаи в БГ ще станат 5000, МИНИМУМ!Бай *** Конспиратора ще изтрепе хиляди свои сънародници с простотията си.Доцент Мангалов + Бай *** = ВНЛ

25

ДртПрч

преди 3 години

До Тежък Побой с Гаври"претекст Тълковен речникм., само ед. Несъществена, маловажна причина, която служи за оправдание на нещо; повод. Под претекст. Търся претекст."

24

Тежък Побой с Гаври

преди 3 години

До Ами...Какво значи "претекст" бе Глупи?

23

Червено Кръгче

преди 3 години

Много е "достойно" да седиш в храсталаците и да снимаш мирни граждани от 43 метра разстояние, все едно си някой столкър или сексуален насилник, а после да ги качваш оградени в червено кръгче.Тва е същото, като в Сигнално Жълто едно време, само че по-лошо. Сигнално Жълто поне не се криеха по храсталаците.111-то място ви е много на вас. Твърде много. Трябва да слезете още надолу.