9

Анонимен

преди 3 години

Лошото е, че там започват "разследвания" и като стигнат до първоизточника, който неизменно е систематичен, "разследванията" си остават дотам. И така до следващата експлозия. Жалко, точно сега от болници има най-много нужда.

8

KAG2020

преди 3 години

"Ново оборудване"? В колхозната кло..ака на това му казват ново оборудване.Тая ко..чина е затрила живота на милиони от гражданите си главно поради некадърност, простотия и безхаберие. Тези "добродетели" им са в гените.

7

руско оборудване

преди 3 години

САЩ и Русия се споразумели да унищожат всичките си оръжия, за да не се стигне до трета световна война. САЩ обаче запазили тайно 30 самолета. Минало известно време и американеца решил да нападне Русия. Летели си самолетите, а долу си орали трактори. Изведнъж обаче тракторите се преобразили на оръдия и картечници, и свалили самолетите. Американеца веднага звъни на Руснака: - Ей продай ми 20 трактора от твоите! - Оооо ти още малко ще ми поискаш и комбайн с вертикално излитане!

6

Джо

преди 3 години

Всичката им работа е такава -мърлявщина!

5

Анонимен

преди 3 години

Най-новото руско оръжие за масово поразяване успешно премина изпитанията в Челябинск. Получи сертификат от МО на РФ и може да бъде изпратено на господин Пашинян за да го приложи срещу азерите и турците. Ако и това не обърне хода на войната яко да им е дупето на арменците.

4

dakotabg

преди 3 години

Вируса,вируса как е?

3

ХулиГаню

преди 3 години

Язък че са баялдисали само двама путинопитека,друго щеше да са поне сто-двеста,тогава щщях да се напия от радост и да го лъскам на снимката на Мария Захарова,сега само ще се напия.

2

Анонимен

преди 3 години

Оборудването е руско и е правено за военни цели така че е нормално да експлоадира.

1

мазепа

преди 3 години

Разбира се че са умряли преди експлозията, те са си лежали мъртви.