65

Анонимен

преди 3 години

В нормалните държави тези ученици се изпращат на определени места, като се изключват от училището!Директорката и заместничката се уволняват незабавно, а не учителя!

64

Аз

преди 3 години

И това до колкото се разбира е в така наречената ЕЛИТНА връзкарска гимназия Патриарх Евтимий. Тази гимназия беше наистина една от най-добрите, но това беше много отдавна.Има доста по-добри училища в Пловдив от нея вече. Нека да не забравяме, че учителите не са звероукротители и не са в училище да преподават възпитание, това трябва да се прави от родителите. За съжаление народната мисъл, че децата са огледало на родителите е много актуално в днешно време.

63

Анонимен

преди 3 години

После чакайте млади учители....

62

У

преди 3 години

Абе никой ли не забелязва, че най-вероятно са НЕПЪЛНОЛЕТНИ и е забранено да пият даже в къщи преди да станат 18годишни? Какви са наказанията за самите ученици? Нали трябва да ги глобят с пари най-малко?

61

Ямболски цървул

преди 3 години

Тези ученици от скъпата боя ли са?

60

Анонимен

преди 3 години

Заслужил си го е, защо тормози децата, били пили водка голяма работа, какво друго да правят в училище???

59

Обикновен гражданин

преди 3 години

Директорката е за уволнение, хора с такова извратеняшко мислене не са за тази длъжност.

58

Lora

преди 3 години

Титулярът връзкар се връщал бил. Намерили друг връзкар за мястото на човека. Вместо да преподава пъдар трябвало да бъде.

57

НАБЛЮДАТЕЛ

преди 3 години

Страхотен пример - ако искате да уволнят ваш учител, просто пийте водка в час.. Е това ни е държавата..

56

179

преди 3 години

Как няма да я боли глава като са купили най-гнусната спиртна напитка Савой-Завой (на това водка не мога да му кажа) Ама така е в България плащаш един половин милион и можеш да си произвеждаш спиртна напитка от краставици и домати. Поставяш етикет с име ракия и си готов за бг Пазара. Колко хора се натровиха от тая гад където се произвежда тук не е истина. БЪЛГАРСКО КАЧЕСТВО ДОКАЗАНО !!!

55

179

преди 3 години

Аз на нашето образование му викам отчитане на дейност.

54

Анонимен

преди 3 години

Да им беше нарязал мезе!

53

Анонимен

преди 3 години

Къв.беше Вълчев или Велчев що не изключихте учениците ,къде спиш

52

Анонимен

преди 3 години

У нас е така! Уволняват го, не защото учениците пият в неговия час, което не винаги можеш да забележиш, а защото е неудобен и е повдигнал въпроса. Опитва се да промени нещо, вместо да си кюти и спи сладко като останалите. Ще стане скандал и в министерството ще разберат! Жалка работа.

51

Анонимен

преди 3 години

По тая "директорска логика" директорът трябва да следи за дисциплината и действиятана учителите, т.е. сега трябва да бъде уволнен и директорът!

50

Анонимен

преди 3 години

За учителя, не мога да коментирам дали е виновен. Има камери, разследване, свидетели, компетентни органи и т.н. Факт е друго, директорите са безсмъртни!!! Един директор в училище може да прави каквото си иска с персонала, без никакви последствия.

49

Анонимен

преди 3 години

Не се ядосвай брат,места за учители -много.Ама за друг път да знаеш,затваряй си устата и хич да не ти дреме за малките тъпyngeri.И като минат две,три години на тази твоя директорка и припали врата в някой вход.

48

Анонимен

преди 3 години

Ако си беше замълчал нямаше да го освободят .Директор на училище не се става лесно ,освободен е защото тя се страхува за мястото си ,проверка за дисциплина -нека тя да обясни как е внесен алкохола.

47

моля?

преди 3 години

Моят син тази година завърши 190 клас в една Професионална гимназия по ...Сега също учи, но в .... в един общински град.И така, по време на час момичета навиват цигари от треволяци, пушат, палят огън (!..), а едно от момичета онодват, т.е. прави минует своят приятел на последния чин.Смятам, че трябва да де премахне един даскал да преподава по-повече от един предмет, а не както на някои места по три-четири, но даже и по пет предмета.А нивото на образованието ... смея да питам?

46

Пловдив

преди 3 години

Нашето общество гони дъното, скоро ще се удавим във фекалии. Продължавайте да не уважавате учителите, не като такива, а като хора. Никой млад човек няма да стане учител за 1500 лв., в гетото България. Това не са училища, няма нужда да хабим ресурс за да се образоват. Държавата да открие академия за ***, крадци и дилъри, така ще ни излиза по евтино.