48

Анонимен

преди 3 години

Дръъън, дръъън, дръъъ, та пляяяс!Какво целите да ни внушите?Че всички сме длъжни масово да си правим PCR тестове ли?Нъцки! Руската докторка също казва, че 2-3 дни МАКСИМУМ преди първите симптоми може да смв заразни. Ми то така е и при грпа бе, умници!А лечението било различно, да.Грипът се лекува с Тамифлу, а COVID-19 с Ремдесивир. Е, това е вече гадно, признавам. Освен че е скъпо се прилага интравенозно, в болница. А и го няма.

47

Скептик

преди 3 години

Анев фса не преписвате статии отпреди 8 месеца?

46

Анонимен

преди 3 години

Супер извинение за домашен арест уж карантина на здрави хора. Срам нямат

45

Чичко ви

преди 3 години

Бил гетс каза, че пандемиите ще са чести.

44

Анонимен

преди 3 години

До шмatka Дивотията може да спре когато започнат масови протести във всички страни едновременно и бъдат принудени да спрат дивотията ако не искат по дърветата да висим или ние или те, хипотетично казано шматке.

43

Театър Сълза и Смях

преди 3 години

Уникално прозрение!

42

Анонимен

преди 3 години

До Аз Ами те медиите го измислиха и те го разпространяват от сутрин до вечер само за ковид19 говорят , всеки ден нови и нови професорки на по 70г. дето може и на компютър нищо да не са прочели ама много стари учебници имат и препрочитат и преповтарят някакви заклинания по всички радия и телевидения. Толкоз професорки и докторя в тая страна а гледай до къде я докараха, до кривата круша че и по зле, на последно място сме.

41

до 47 от славянин

преди 3 години

''Какво им е ОК на шведите?! И те имат по над 2000-3000 новозаразени на ден. Примерно на а 28 октомври Швеция имат 3396 новозаразени.''Ами OK-я на шведите им че без почти никакви репресии над населението си имат почти толкова новооткрити носители, колкото имаме ние при наличието на достатъчно репресии!? Това достатъчно ли ти е!?

40

Анонимен

преди 3 години

До колкото разбрах руския учен препоръчва маски да носят болните хора за да не заразяват здравите, което е резонно. Но у нас маски трябва да носят здравите хора и именно те са изолирвани и карантинирвани и тормоз всякакъв срещу здравите и най вече работещи хора, но за сметка на това кихащите и кашлящи пенсионери никой не ги закача, щъкат по магазините като за последно и ровичкат стоките в лидъл като невидели.

39

До 42 Аман

преди 3 години

Какво им е ОК на шведите?! И те имат по над 2000-3000 новозаразени на ден. Примерно на а 28 октомври Швеция имат 3396 новозаразени.

38

Затворете

преди 3 години

Училищата. Те разпространяват заразата.

37

Аз

преди 3 години

Вируса се разнася само в медиите.

36

До 41

преди 3 години

Никакъв доктор не си, а най обикновен манипулатор. Вируса и съответния тест ги откриха след като установиха заболяването, което се развива с съществено разминаване от натрупания опит в лечение на атипични пневмонии.Това че публиката се е фокусирала в един от методите за диагностика, не променя факта, че болестта има непознато за медицината развитие.

35

???

преди 3 години

Как може да си направиш бърз тест? То настинките през зимата са поне по 2-3.

34

Аман

преди 3 години

От глупости и истерии вече 8 месеца. Шведите минаха пика без драстични мерки и веча са ок. Колкото повече се пристискваме, толкова повече ще приритваме. Това за ковида. Батисахме икономиката, народа откачи, другите заболявания се неглижираха. С една дума всичко обърнахме на опаки и искаме още. По телевизиите не спират да изтезават и без друго измъченият народ, като старателно броят починалите и положителните тестове. Този който не го хване ковид ще е с психическо заболяване.

33

Доктор

преди 3 години

За неразбралите и недочели и недоучили ГЕРБ ДЕ-БИ-ЛЧЕ-ТА и фенове на НОЩ от грип и усложнения му като пневмониите и др. ВСЯКА ГОДИНА в БГ умират средно по 1500 човека!!!! и то това е за периода на грипната вълна от около 3 месеца - сега от тоя грип именуван Ковид за 9 месеца колко умряха ( като в бройката влизат катастрофиралите но умрели от ковид, както и тия които като умрат дават по 3000 лв на близките им да ги пишат ковид и др. лъжи и надувки на статистиката?

32

шмatka

преди 3 години

Кога ще се спре тази идиотия?

31

Анонимен

преди 3 години

Това просто не е вярно!Разнасят тези които кихат, кашлят и се надяват да им мине на крак.Няма безсимптомен, който се е заразил и репликирал многократно вируса. Безсимптомни се пишат тези, които крият, или не си обръщат внимание, по различни причини. Истински безсимптомните, не репликират вируса в обеми, които да излъчват и заразяват. А ако се разкихат или разкашлят, то вече не са безсимптомни.

30

Хайде бе?!

преди 3 години

До АнонименПо-тъпо нещо не бях чувал скоро! Бебето откъде ще се зарази, че да зарази майката? Да не е ходило на барче преди да се роди? За обратно по съм съгласен да е възможно..

29

Анонимен

преди 3 години

Щом кихнеш, отивай да си правиш тест. И ще видиш в какво приключение ще се вкараш.