88

Кико

преди 3 години

Аз пък помислих че Президента, Мангъров или онази застаряващата Бетина го е какала и се уплаших!

87

ФФ

преди 3 години

Към гнусната меди-мафия добавете и зеленясалите терористи .Тая слабоумница да беше отишла да разгледа природата на САЩ,давам го за пример тъй като там има сто пъти повече ловци отвсякъде по света, а никой не посяга на сърни и елени и зайци които ходят измежду къщите на хората.Гъски и др видове са в дворовете.Буквално гъмжи от цивотни,.Скънкове, икакво ли не е заринато из магистралите.Ка па не тръгна вирус.Тая да иде да се хвърли отнякъде.

86

Анонимен

преди 3 години

Разберете че всеки човек си има съдба на този свят. Нищо не може да я промени. Каквото и да правим има един небесен тевтер в него е записано всичко дата на раждане и дата на смърта но така е направено че ние хората не можем да го отворим и да се притесняваме Живеите си живота каквото ви е отредено това е. Стига с тези заплахи

85

Дзъ

преди 3 години

Ама айде спрете се вече с апокалиптичните прогнози. Писна ми да ме заливат отвсякъде с мрачни новини. Да, имаме проблем, но вярвам че след 5 години примерно ще третираме коронавируса, като сезонен грип...аман вече от прогнози, анализи кои от кои по атрактивни

84

1111

преди 3 години

Гнусната медицинска мафия продължава с плашенето. Явно така ще е докато не почнат линчове по болниците. Повечето лекари са примитивни ***, които са си избрали професията за да се наслаждават на хора в безпомощно състояние и затова не могат да лекуват, а само си чешат мръсното его с клишета от рода на това, че били спасявали животи. Докато хората не осъзнаят това ще им търпят глупостите.

83

всички ще умрем

преди 3 години

не се страхувайте от смъртта :)

82

Анонимен

преди 3 години

ОФфф , стига вече. Аман. И да идва , трябва ли да се паникьосват хората през 5 минути с края на света ? Толкова хора го преболедуваха, но не- основно се говори как ще ритнем камбаната , ако не утре, то вдругиден...няма да ни се размине и пета и десета и това се върти от една седмица непрекъснато

81

Щирлиц

преди 3 години

Идва ерата на чиповете,Оруел пасти да яде.

80

Анонимен

преди 3 години

Природата се защитава от най-кръвожадното на планетата - човека.

79

Петър

преди 3 години

Това е краят на света, ако питате кога ще бъде. Ето го, но не настъпва изведнъж, а постепенно.

78

Тикволандия

преди 3 години

До Далай Лама: Да си потърсим нужните врагове, така ли?

77

Анонимен

преди 3 години

Ако Русия нямаше най-модерното въоръжение което многократно превъзхожда като технологии въоръжението на НАТО, днес нямаше да има и помен от ковид-19, мерки и карантини, ами западняците щяха да живеят честито и богато, а Русия щеше да бъде колония като Конго, Африка за запада и депо за евтина работна ръка както България.

76

папа Франциск

преди 3 години

Много хилав този запад се оказа, все Русия и Китай му пречат да се развива...

75

Далай Лама

преди 3 години

Наистина сега едва загряваме ! Китайците са ни приготвили вече следващия вирус. Руснаците усилено работят да не изостанат ! Наистина ни чакат лоши времена !

74

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен88 Пич ,ти от КОВИД -*** .от.ите ли си ? Страхте е, а ? Ами умирай всеки ден ,бъзльо !

73

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен Спокойно ! Щом трябва ,в името на демокрацията ,ще върнат и ,,Испанката ,,/междувпрочем дошла от САЩ/и Чумата и Светата инквизиция и кладите . Въпроса е на живот и смърт за оцеляване на Тъмната страна и Империята на Сатаната, отвъд окена .Тия ,хомофоби ,ксенофоби ,расисти ,скрити зад мазното клише ,,Демокрация ,,са готови на всичко,само да държат кокала . А витрина на ставащото е вСАЩ . Ако каже някой ,,Живота на ВСИЧКИ ИМА ЗНАЧЕНИЕ ,,бил расист ,фашист . Демокрация ли ?

72

Анонимен

преди 3 години

До Не извратен тип:Пич, ти от Ковид отрицателите ли си?

71

Киро Хикса

преди 3 години

Целия свят вече на най-високо ниво се съгласява, че този вирус е изкуствено създаден и е биологично оръжие, единствено мнението се разминава дали е пуснат нарочно или неволно, като повечето експерти имат хипотезата, че е пуснат нарочно от Елита....ония! Доказателствата за това са купища. Само нашата "експертка" още навива на това, че змия изяла прилеп, а после пък китаец изял змията и те ти булка Спасовден - хоп! Станал коронавирус! Колуни пълни!

70

Не извратен тип

преди 3 години

Ерата на ковид тероризма е по кръвожаден от ерата на Ислямска държава,Боко харам и Хизбула взети заедно.Ковид сектантите ,ковид терористите трябва да бъдат ликвидирани,цели които трябва да бъдат унищожени.Нито един ковид пропагандатор не трябва да се чувства във безопастност

69

Додо

преди 3 години

"Това заяви д-р Хелиана Дундарова. Тя е част от международна група експерти"================================Oх,не фона на това, на което се нагледахме в последните 8 месеца, "международна група от експерти" зву1и като някаква печална хумореска. Както и името на таз' нашенска "експертка"!