19

Белите европейки

преди 3 години

Казват НЕ на джендърите и неолибералните импотенти.

18

Анонимен

преди 3 години

Ако бяха расисти ... нали щяха да са изтрепали "другите" раси бре!

17

Като видя чарнилка

преди 3 години

и минавам на другия тротоар. Сигурно щото и аз съм расов.

16

Анонимен

преди 3 години

Не е верно ако са расисти няма да има толкова бели французойки,германки,полякини женени за цветнокожи.По скоро може да го наречем политически расизъм той се прилага особенно към източният блог като се втълпява че едва ли не всички от тези държави са мафиози,крадци,комунисти.Голяма роля за популизирането на това изиграват западните медий.

15

Анонимен

преди 3 години

"Французитене са расисти."Хайде стига сме се самообвинявали.Ако сте били в арабска държава знаете, че техните нрави и обичаи трябва да се спазват. И на никой и през ум не му минава да не ги спазва, защото за това може да плати с живота си.Ние християните трябваше а ги научим, че като дойдат тук трябва да спазват НАШИТЕ нрави и обичаи и понеже не сме диваци като тях всеки, който не се съобразява с нашите закони трябваше да бъде изхвърлян от Европа на часа.А ние погледнахме несериозно.

14

PSG1970

преди 3 години

Какво значи расисти бе, те са си в собствената страна?! Досега някой да е чул французин да е нападал джамия в някоя ислямска страна, или пък християнин да е убил мюсюлманин заради рисунка или карикатура?Кой на чия територия е и с какво право напада и убива? Ехо, това не е САЩ, нито Германия, Франция не е васал!

13

Анонимен

преди 3 години

Докато Франция е била колониална сила дали се е съобразявала с нравите на местните?

12

ПроСоТо

преди 3 години

съгласен съм с г-н Аврамов.Аз самия съм расист по убеждение и доста често съм критикуван за това от моите близки,които знаят това.Но НАВЪН НИКОГА не съм демонстрирал тоя си расизъм!..Той си е за мен..Само за мен....Наистина е глупаво да дърпаш дявола за опашката като много добре знаеш,че на него и един крив поглед му стига да се развилнее.ДРУГ Е НАЧИНА !!!!

11

Анонимен

преди 3 години

На Шарли ебдо първата страница малко след 1 май 94 г. беше отвратителна и е най-леката и мила дума която мога да използвам тук.

10

Анонимен

преди 3 години

Карикатурите на Аллах станаха бизнес ход за вдигане на тиража на вестниците.

9

!!!

преди 3 години

До АнонименНо когато виждаш, че хората срещу тебе го приемат насериозно и навътре, редно е да си мериш приказките/карикатурите.Ако животът и местната култура не ти изнася, никой не те спира да се върнеш от там, където си дошъл. Където няма картинки, които те трогват до такава степен, че да убиваш.

8

Анонимен

преди 3 години

Не забравяйте, че Шарли Ебдо е вестник на крайните комунисти!От комунизъм добро не чакайте.

7

Анонимен

преди 3 години

Димитър Аврамов е прав!

6

Още един евролиберал

преди 3 години

Искам да попитам този доморасъл евролиберал: когато ислямистите взривяваха хора в Белгия, Испания, Англия и т. н . - какви карикатури ги предизвикаха? Защо Франция трябва да прави метани на тия, които е допуснала НА ДОБРА ВОЛЯ в страната си и да се ограничава и да внимава какво говори, и то за религия?!!! Ще тръгнат ли християни или будисти да режат глави, ако мюсюлмани пуснат карикатури (не че го могат - нали коранът им, забранява изображенията на хора!) на Христос, Буда и т. н.?..

5

Анонимен

преди 3 години

Аврамов е казал доста тъъпи неща.Защо го цитирате тук ?

4

Анонимен

преди 3 години

Аврамов е *** на хранилка в отровено общество.. ако тръмп направи нпо и плаща повече, тоя ще стане най-големият расист...

3

Анонимен

преди 3 години

Без съмнение свободата на словото е изконна ценност.Но когато виждаш, че хората срещу тебе го приемат насериозно и навътре, редно е да си мериш приказките/карикатурите.

2

аз-ът

преди 3 години

*** либералка...ай дано прережат гърлото на детето ти следващия път....

1

Анонимен

преди 3 години

Не са като нас българите - толерантни, красиви, умни и забравих още какво беше.