13

Анонимен

преди 3 години

Най- добрата добавка е нафтичка на черно

12

Анонимен

преди 3 години

Къф е тоя прабългарин на снимката уе :D

11

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЕм бмвенцето, га го стегнеш - кат пушак, ново!

10

Анонимен

преди 3 години

Явно авторката е прекалила с някои неща снощи. Днешните й материали са пълни с грешки.

9

Петко Петков

преди 3 години

Аз доливам коресилин в маслото да чисти хубаво двигателя, а в горивото 2-3 пъти в годината наливам 5 литра газ за петромакс на един резервоар да изчисти хубаво дюзите.

8

z-rock

преди 3 години

На снимката небръснатия е много нисък, или автомобилът е много висок!? Да не коментираме заглавието, нещо "горовито" !!

7

Анонимен

преди 3 години

Да да, ама не!Маслото също не е еднородно. Пълно е с добавки за какво ли не. И отговора е там някъде. Добавките имат определена цел. Друг е въпроса с какъв мит ти ги продават търговците. Най радва идеята, да си спестиш основен ремонт, поради куп причини. Тогава и добавките си купуваш, и ремонта си правиш. Да не се забравя, че автомобила е само една машина призван да служи. Не и ставайте вие служители. Правете си добре сметката.

6

Анонимен

преди 3 години

По-принцип логично е да са нещо добро особено за износени двигатели.Кво лошо има да спре да сълзи масло от гарнитурата?А и за горивата,чувал съм че в бг бензина и нафтата са с по-ниско качество отколкото в Европа така че със сигурност добавката към резервоар гориво ще е добре.Проблема е че на малко хора им се занимава като сипят 40-50 литра бензин (100лв) да платят още 20-30 лв за добавката..Хах,та те маски за лице не купуват че били скъпи 40-45 стотинки та добавка ли?

5

Водитель

преди 3 години

Я сипвам шарлан, че е по-евтино и добавки не ми требат

4

до 3

преди 3 години

Размся ме карадшим, кефиш ме ..........

3

Анонимен

преди 3 години

ас на моето беемве е60 дизилчи слагам добафката на доктор мермерски и работи страхотно!!!1111 вече не пуши и минах за парви пат преглет че от димат неми даваха преглет а този пат при един преател го направих и каза че от тази добафка колата работи като нова.тия си е нова де на 720000 километра от италиа ноф внос сртахотна е. 530 дизилчи чипосано!!!!!1111111111

2

Анонимен

преди 3 години

Аз добавям нафтичка от комшията. Преди толкова нахтя бях на крал, че я криехме в стаа бензиностанция и 10 годин караха и давах на познати с нея, ама свърши...

1

Анонимен

преди 3 години

Не слагам добавки в маслото, това е за дараци осма употреба. Единствено сипвам 1 път годишно в бензина BG 44k- единствената доказано работеща добавка, която слагат всяка година на ежегодното обслужване на автомобилите доста дилъри на нови автомобили в САЩ и Канада. Неслучайно е на петорна цена спрямо измислените от 15лв. по бензиностанциите. Слагам я не за друго, а защото се съмнявам с качеството на бензина у нас и карам мощен нов автомобил, който "усеща" лош бензин.