25

От Страсбург

преди 3 години

Защо сега се обажда тоя Като гориха маски си мълчеше.Като Мангърът пръскаше дезинформация ,не се обади.Кротува си като обвиниха лекарка,че вземала органи за трансплантация от Ковид болни.Какво констатира сега.Че е дрямал сладко цяло лято.Защо не пуснаха един клип за необходимостта от мерките и чакат само на държаватаЗащо им плащат лекарите членски внос,ако са казионни.Сега пък ще спират договори с НЗОК,за да ,,пестят,, пари на касата и да осигурят ВИП болници за богаташи, болни от Ковид.

24

Анонимен

преди 3 години

След като няма да ни погледнат ако се заразим да не ни взимат и осигуровки

23

До 21

преди 3 години

Касата не следва да приема договор с хора, които нарочно се заразяват.

22

Анонимен

преди 3 години

Ами като ходят без маски, касата да не им взема осигуровките.Да си ги държат и да се лекуват с чайче.

21

SHEFA

преди 3 години

А!-И НИКАКВА БОЛНИЦА-АКО Е ПИСАНО ПО ДОБРЕ ДА СИ ОСТАНА В КЪЩИ.

20

SHEFA

преди 3 години

И КАКВО ЩЕ НАПРАВИТЕ?-КАК ЩЕ МЕ ЛЕКУВАТЕ КАТО НЯМА ЛЕКАРСТВА ДОКТОРЕ--И НИЕ ЛИ СМЕ ВИНОВНИТЕ??????????

19

До Решението

преди 3 години

Предлагам да те заразим с въпросната измама КОВИД , обаче писмено да оажеш всякакво лечение и медикаменти от аптеките ?! Става ли , *** комунястически ?

18

Анонимен

преди 3 години

Ей големи мърди са нашите политици, имотите ИМ за ковид болници. Цяла година мина в чоплене на носната кухина.

17

Анонимен

преди 3 години

Дреме му на здравният министър тои знае , че няма да му бьде потърсена сьдебна отговорност

16

Анонимен

преди 3 години

Няма как да изместят пациентите в извънболничната помощ, защото ковид удря в белия дроб, т. е. само със слушалка при джипи-то не става, а си трябват изследвания, пулмолог, рентген! Няма как един пациент с положителен тест да се измешва с други пред кабинета на личния, не е правилно да го лекува и по телефона. Да го бяхте измислили бе , цяла година мина, а не само да си прехвърляте топката!

15

Зозо

преди 3 години

Ситуацията е критична заради управлението на недоразумението герб. На нашата здравна система и е достатъчен един грип да колабира

14

Анонимен

преди 3 години

Е как,бе.Нали Бойко каза,че ние най-добре се справяме.

13

В Германия

преди 3 години

Касата реимбурсира 40 евро на тест, а цената на докторите е 120 евро.

12

Анонимен

преди 3 години

Според проф.Балтов,а и други медици,този вирус е тунингован,т.е.лабораторно пипнат.Затова е толкова опасен.Има всички симптоми на обикновения грип,освен някаква друга част,която лекарите не могат да открият и която е най-смъртоносна.В цял свят учените се мъчат да открият ваксина,но вируса непрекъснато мутира и едва ли ще бъде открита ваксина за всички щамове едновремено.А тази,която вече са я създали,ще се опитат да ви я пробутат,щото пари са давали.

11

Анонимен

преди 3 години

Клоуни, излезте с лицата си, какво сте се маскирали като някакви дворни животни.

10

Анонимен

преди 3 години

Известни български лекари повтарят като папагали някакво изследване на англий ски учени?,че видите ли основния симптом на болестта бил липса на вкус и обоняние.Пълни глупости!Всеки път,когато ме хване обикновен грип,губя вкус,обоняние,кашлям,имам хрема и температура.Значи ли това,че години наред съм се разболявал от корона вирус,без да знам?Ако е така,трябва да съм придобил пожизнен имунитет.

9

Анонимен

преди 3 години

Ами да бяха пратили Нонова да си се обажда на личния лекар! Точно след случката с Нинова от вчера е цинично да призовавате хората да търсят личния си лекар! Иначе все едно казвате на хората: "Болниците са много заети да обгрижват ВИП персони, не ни губете времето, простосмъртни!"

8

Джедай Мастър

преди 3 години

"Болниците са натоварени, колегите са изтощени. Една част от пациентите ще бъдат изместени в извънболничната помощ."Естествено за Тиквата и *** това не важи. Те кихнали и екип от 50 доктори ги обгрижват лично. Тиквата в Банкя, *** във ВМА, където по принцип места нямало. Няма да ме учуди и да я изпратят в САЩ при лекарите на Тръмп, това чисто богатство на нацията.

7

Анонимен

преди 3 години

До БауАбсолютно си прав. То е като с шофирането - иде в Германия, шофира грамотно. Дойде си тук, кара като и-ди-от.Защо? Защото там ще го одерат, а тук ще мине с 20 лева...

6

Анонимен

преди 3 години

Един ПСР тест струвал около 10-15 лв.Заедно с допълнителните обработки,плащане на лаборанти и други,крайната му цена се вдигала до 50 лв.Защо карат хората да плащат по 120 лв?Това не е ли пладнешки грабеж и гавра със здравето на хората?