8

ами

преди 3 години

Имам доста познати които имат синове и дъщери над 35-40 години.Тези хора са внушили на своите деца, че сега не е му времето да се заимват със семейство, с деца, нито пък да правят сватби.Нямало смисъл?По думите на тези мъдри съветници ако техните деца предприемат някакви действия, това може да им се отрази върху здравословния статус.Какви егоистични времена настанаха, с всяка измината година пенсионерите мислят все повече за себе си. Явно нямат необходимост от внуци, така ли?

7

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 3 години

Не ползвам

6

Анонимен

преди 3 години

"Избягвайте продукти, които съдържат метанол" ... избягваме, от него се ослепява.

5

Да, ....

преди 3 години

Държавен чиновник съм в ...Моите колеги по цял ден се обливат с безброй дезинфектанти.Редовно ни се предоставят дезинфектанти, а когато някои хора се чудат как да уплътнят работното време, на всеки 15-20 мин посягат към шишета с течността ...То са приказки, празна философия, ама как така, ама какво ще стане, оф, ама накъде са тръгнали тези хора ...А между другото Държавата пръсна доста пари и редно да ни пуснат за месец-два в отпуска, а който няма платена отпуска, в ... неплатена!Дезифекта

4

Анонимен

преди 3 години

Може да се издаде книга с дивотиите, които човешкия гений е измислил по време на пандемията.

3

ммм ..!

преди 3 години

Това лято видях на плажа как семейство след като излиза от морето се облива с дезинфектант. Голямо обливане.Бърникаха даже и в банските ...Интересно дали през 80-те години когато се заговори за СПИН на някои му е идвала подобна глупост?

2

Анонимен

преди 3 години

Първото изречение: "От началото на пандемията консумацията на гелове за дезинфекция..." ..И се сещам за случката, дето ученик вдигнал бисквита от земята, полял я с дезинфектант и я изял..

1

.

преди 3 години

Ами как... Разрежда се с вода, добавят се аромати и се пие!