56

Анонимен-съм-аз/до59

преди 3 години

До 59:Да, от един филм едва ли ще може. Аз съм гледал само отчасти филма. Надявам се да има няколко подобрения. Една от тях, е да е възможно да се обновяват местата с реално време, вместо само сутринта. Моята надежда е това е се отнася за цялата леглова база, не са само за Ковид-ната. Така е по-правилно. Договорите са обществени, и затова данните също.Да се прави такъв кол център е по-добре да има малко повече автоматизация на този етап, докато отначало може да е бил ръчно.

55

До 44

преди 3 години

Леле мале . И като отидат на Запад ще лекуват всички ли??Или само тези, които си представят осигурителния номер.Хайде, информирай се малко по- добре.

54

До 54

преди 3 години

От един запис,половината изрязан, с частен случай няма как да разбереш всичко.Дигитално може да се представят доста неща.В случая координационния център е забъркал кашата.Следвало е, като насочва екипа и да се свърже с болницата и да координира нещата, както правеха в началото.Болницата дава свободните си легла сутринта,но болни идват през целия ден, затова е тоя център.Да потвърди свободното леглоМинистърът набързо решил нещата.Ама координацията е негова работа.,на НКЦ

53

До 53

преди 3 години

Още една структура?Като вица за лястовичето:,,Лястовичето:-Мамо,мамо. Трябва да си построим ново гнездо?-Защо, маминото?-Защото старото го оа.к.ах.ме?"Логика.

52

Анонимен

преди 3 години

Ковид партито на Орлов мост как мина?Клатите ли системата антимаскъри?Колко маски изгорихте??Нищо, като се разболеете, БНТ ще отрази как няма легла в болниците.Може и да Ви настанят в ковидотделението без да сте носител на вируса, да си ,,изпробвате,, още веднъж имуннатасистема, която може и ,,да не ви убие,,

51

Анонимен

преди 3 години

Линейките и болниците не са важни,ГЕРБ построиха спортни зали и стадиони там бъдещето.казаха това е положението който издържи с силна имунна система остава ако не Орландовци.Нали направиха световни първенстава по гребане,гимнастика,волейбол др.глупости.Купиха самолети от САЩ ще хварчат за гергев ден хахахаха

50

Анонимен

преди 3 години

Корнелия Нинова е с положителен PCR и е приета във ВМА. Самата тя написа в профила си "Добре съм". Ами тогава какво прави в болница? Защо заема легло, което ще бъде отказано на друг, вероятно по-тежко болен пациент? Гледахте ли репортажите как линейки обикалят болници за свободни легла и все не намират или пък трябва да се чака с часове? Докога партийни величия ще се ползват с привилегии, недостъпни за нас - простосмъртните? Има ли Нинова дихателна недостатъчност или други индикации за хоспитализация? Ако не, какво прави в болница? Нали капацитетът на системата е на ръба? Нали потоянно чуваме,

49

анонимем-съм-аз

преди 3 години

трето - как да се подобри спешната помощ? Оплакването от страна на болницата било че им трябва документ. Дали такъв документ не може да се представя дигитално? Даже и да има забавания от страна на това че е държавна, тромава и по-бавно реагираща институция, от медицинските институции трябва да знаят че такива дигитализация може да постигне това в рамките на седмица-две. Това не е въпрос доколко Ковид-а е разпространен, а е въпрос на търсене на решения, на изход, на борбеност. Нека да бъде

48

МНЕНИЕ

преди 3 години

Трябва да има НОВА Структура на Спешна Помощ и телефон 112 .Ръководството не може да Справя .

47

анонинем-съм-аз

преди 3 години

Второ: тази ситуация към спешна помощ искам да се подобри. Това е независим проблем от Ковид ситуацията. Сега става по-наложащ - но проблемъте са били същите и преди там и не искам да смесвам въпроси с мерките спрямо въпроси как работи спешната помощ. Ако има проблеми със спешната, помощ, нека решим проблемите със спешната помощ. И нека да го правим по-експедативно. Живота няма да чака.

46

анонинем-съм-аз

преди 3 години

Описаната ситуация е много тежка. Първо: Тя е по-дълготрайна и не е зависима от Ковид-а. Нито пък е зависима от промените отпреди 30 години. Отпреди 30 години ситуацията бе още по-зле. Тогава ако имаше такъв репортаж, щяха да гонят телевизията, а не да решват проблемите на мед. система. Тези дни знаем повече за тези проблеми. Ако някой се страхува като чуе за проблем и избягва да търси решение, не е човек с който искам да комуникирам.

45

Анонимен

преди 3 години

Крадене крадене крадене лекар в Щутгард.. Крадене крадене крадене лекар примерно в Мюнхен! Крадене крадене крадене цикъла продължава....Магистралиииии ... и то какви! 35 години Хемус и 10 години 60 км на вълни и дупки с ограничение 90.... Щото са част от цикъла Крадене крадене крадене....

44

Анонимен

преди 3 години

Корнито дали са я разкарвали като торба картофи от болница на болница, а си е точно торба картофи

43

Абонат на Чез.

преди 3 години

Заплатите на мед. сестрите да не са сметки, че да ги вдигаме?

42

иво

преди 3 години

Това не е държава.Съд и затвор за цялата гербаджийска ***.

41

Анонимен

преди 3 години

маските запушват ости и са зада малчите!!!!1111111

40

ОбяСНЯВАМ!!!!

преди 3 години

ГЕРБ умишлено държат ниски заплатите на лекари и медицински сестри.Причината е, че си построиха частни болници, където заплатите са по-високи.. искат да съсипят държавната здравна система, за да остане само частната.И после всичко живо да се лекува в болниците на ГЕРБ. Това е целта на мероприятието.Няма случайни неща в политиката, нали знаете.

39

Анонимен

преди 3 години

Така, така.. И после как да не избягат лекарите ни? За какво да стоят тук? Да работят за мизерни пари и да връщат пациенти, знаейки, че вероятно ги убиват така, а в същото време да лекуват такива като Нинова, като по този начин косвено отново убиват българи!?! Значи всичко е във вреда на народа и се работи като роби само за едни специални хора? Ами прави са да бягат! Пожелавам им късмет. Заслужават го, заради това, че много време са търпяли условията тук.

38

qmsi lainata

преди 3 години

Ми айде Бойко и щаба да работят за по 800 лв, да видим дали ще работят....Бойко в нощното шкафче има пари да раздаде по заплати от 2000лв на медицински сестри, всеки месец, за година, на 200 медицински сестри.За кво говорим?

37

Мишо

преди 3 години

Дефицит на закони, дефицит на уважение към хората, дефицит на нормални условия на труд, дефицит на нормални работни заплати. Това е България и 30 години преход! Пари няма, комунистите виновни, общо взето всички са виновни но не и управляващите, навсякъде агенти на държавна сигурност, парите ги няма.В същото време - Доган палат, Бойко чекмедже, баровци в лъскави коли, пари в офшорки. А народа кучета го яли - 30 години преход! След още 30 ще се оправим, вярвайте и гласувайте, гласувайте!