45

до 36

преди 3 години

Мутафчийски не ви ли каза, Яко ще се.......Е какво стана всички ревнахте. От това по ясно как да му го кажат на Вожда. Мутафчийски се отдръпна защото видя че не се прави здравеопазване а ПР политика , предизборни еквилибристики и прехвърляне на топката към кметове директори и общини да вземат кардинални решения. Които по закон даже не могат да взимат.

44

Анонимен

преди 3 години

Бареката от къде излази не знам. Баце е отворил чекмеджето.

43

Анонимен

преди 3 години

Днес управляващите и олигархията вършат същите неща, като БКП преди 89-та. Едни и същи комунисти бяха на върха преди 89-та, същите останаха на върха и след това.Днес ГЕРБ, БСП, ДПС, ВМРО и Демократична България се ползват от същите привилегии и по същият начин усвояват държавни и европейски пари, както комунистическите веломожи някога са използвали

42

Изтрили

преди 3 години

Изтрили са всички коментари на хора, подкрепили думите на Барека.Не, че не ми е противен, но в случая е прав.

41

СТРНДЖАТА

преди 3 години

До АнонименДругари от БСП вие ще блокирате болниците със сигурност, защото всички ще се разболеете.

40

до 36

преди 3 години

....Целия щаб знаеше, че ще има втора вълна, какво направиха...Куррееее, щаба не взима решенията, Вожда с пуделите си решава, Щаба само предлага или предупреждава.

39

Анонимен

преди 3 години

БАРЕКА И ДЖАМБАЗА СА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ СМЕШНИЦИ

38

Анонимен

преди 3 години

Да му лежат на Ф-16ките като немало легла.

37

Анонимен

преди 3 години

Бареков, Пеевска пионке, а ти на колко нуждаещи се зае леглото, и колко дози ремдесивир ти биха, които можеха да отидат при някой наистина нуждаещ се???Ах колко жалко че не пукна, бок*лук кир*лив

36

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 36Трябваше през пролетта да няма локдаун и много от болните щяха да изкарат вируса по-леко.

35

Анонимен

преди 3 години

Предлагам следващият протест да е ако свършат леглата да блокираме болниците! Ако няма за нас места, ще умрат и ТЕ, богоизбраните!

34

ДДТ

преди 3 години

Бареков вече не е наясно на кого служи. Той си въобразява, че е Поразяващата Ръка, но ако по разни медии не му раздуваха несвързаните брътвежи отдавна щеше да е забравен. Очаквам сега предизборно да започне да подмива ББ ,за да го включи в някоя избирателна листа. Гледа от батю си Сашко Йорданов.

33

Анонимен

преди 3 години

Целия щаб знаеше, че ще има втора вълна, какво направиха надзираваха магистралите ? Да му лежат на магистралите сега и у жипката може да тури 2-*** болни. Коронавирус най-добре се лекува със асфалт.

32

Анонимен

преди 3 години

Не заради Нинова,а каквато и тема да хване тоя не мога да го понасям.Политически труп,абсолютен некадърник.Оня Джамбазки и той е същия.

31

Анонимен

преди 3 години

Ебаваха се с хората не взеха мерки никакви но сега вируса идва и за богоизбраните и техните деца и роднини Като заиграе мечката при сьседите иде и вьв нас - имаше една поговорка

30

Анонимен

преди 3 години

До 30: болницата е обособена да обслужва комфорта на политици и богаташи. Някои от тях доскоро ни убеждаваха че няма коронавирус. Очаквам скоро и Радев да цъфне на някое легло там. А дотогава редовите овце ще ги оставят да *** в калта.

29

Анонимен

преди 3 години

До. МутафчийскиНинова може да е глътнала тръбата, но чия?

28

Анонимен

преди 3 години

Що обръщаме внимание на цирка на управляващите. Пийте си кафето и ракията и да не ви пука

27

Анонимен

преди 3 години

ВМА е болница с огромна леглова база и специалисти построена, когато числеността на армията беше 200 000, за да се лекуват военнослужещите и при необходимост или извънредно положение да приема и граждани.В момента армията ни е 10 000-15 000, но болницата продължава да се издържа от данъкоплатеца, които обаче няма достъп до нея. Не би ли било редно именно сега да се обособи за ковид лечение вместо да връщат хората да ги пренасочват към ВМА.

26

Мутафчийски

преди 3 години

Нагъл ***! От тази нощ Нинова е на апаратно дишане!