Снимка: БГНЕС

"Корни Нинова днес обясни в Парламента с много слюнки и викове, че няма страшно от самия вирус. Вече е във ВМА. Бързо атакува понякога короната", това написа журналистът и евродепутат Николай Бареков във Facebook по повод положителната проба на лидера на БСП Корнелия Нинова, която бе приета на лечение във ВМА. И продължи:

Още по темата

"Политици с позитивен тест за COVID, но без симптоми или животозастрашаващи оплаквания - не трябва да се натискат да лежат по държавните болници, защото вземат леглата на наистина нуждаещите се от болнична помощ обикновени граждани! Да не говорим, че депутати и министри имат привилегии за безплатни бързи PCR-и за час, а народът чака болен на опашките с дни. Стига връзки и шуробаджанащина на гърба на човешкия живот!"

Коментари Напиши коментар

133

Избирател

преди 3 месеца

Браво на Бареков. Ще гласуваме за него, а не за Славчо-чалгата от Учиндол. Аман от селски тарикати с амбиции

132

Анонимен

преди 3 месеца

Богопомазаните веднага с прием във ВМА. Незабавно обслужиха преди няколко месеца турската бракма Хасан Адемов и семейството му, сега - лидера на опозицията Корни. Депутати и министри всеки ден с PCR-че и с моментална опция за здравни грижи. А 33-годишното момче не дочака линейката. Иначе и тая маторица плюеше, че вирусът не е опасен, ама си навря тлъстия пърдялник във ВМА веднага щом дойде до нея. Излизай от там, вещuце червена! Заемаш мястото на човек, който има нужда наистина!

131

Анонимен

преди 3 месеца

Нинова хулеше Мутафчийски.
Много пари се харчели за дезифектанти.
Наново бил построил крилото за лечение на КОВИД.
Не трябвало да слага пречистватели на въздуха.
Можело да кара с противогази от ВСВ.
Нинова, защо се намърда сега във Военна болница при лошия Мутафчийски.
Защо не облече пижама и не пиеш чайчето на Мангъров ?
Или животът е мил?
А робчетата да се оправят кой както умее?
Нинова,защо организираше кови- партита на площада, а сега кибичиш в елитната болница?
И това ми било депутат, срам