95

Анонимен

преди 3 години

ТОЙ ГОСПОД си знае работата, НИКОГА НИЩО НЕ ЗАБРАВЯ!!! За ВСИЧКО ОТКРАДНАТО трябва да го връщаме 3-но и 4-творно!!!Така пише в СЛОВОТО=БИБЛИЯТА=вдъхновена от САМИЯТ БОГ СЛОВО=ИИСУС СПАСИТЕЛЯТ на Земята!!!! ЕДИНСТВЕНИЯТ И НЕПОВТОРИМ ВЕЛИКОЛЕПЕН СЪЗДАТЕЛ НА ВСИЧКО!!!Да му мислят крадците и убийците на невинни души!!!Треперете всички пред НЕГО земни твари, защото НИКОМУ ГОСПОД не е дал право да Греши!!!!!!!!!!!!!

94

Анонимен

преди 3 години

Не мисля че сме длъжни,даже и на ЕС

93

Тошо Живковски

преди 3 години

Като прочетох коментарите, разбрах какъв е мат'ряла тука

92

ОСТАВКА МУТРО!

преди 3 години

ОСТАВКА МУТРО КРАДЛИВА , СЪД И ЗАТВОР ЗА ТЕБ! КЪДЕ СКРИ ПЛЯЧКАТА ОТ ЧЕКМЕДЖЕТО БОЮ?!!! ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА!!!!!!

91

До 88

преди 3 години

Помощ се предлага, не се налага, глуп чо !

90

Абе

преди 3 години

Борисов като добър съсед да го посъветва да престане с омразата и провокациите към християните, защото това се връща раноили късно !

89

Анонимен

преди 3 години

Второ - защо само Турция, Гърция не е ли наш съсед?Миндилов ти чете ли цялата статия или се правиш на интересен?В нея пише, че Борисов се обадил на Мицотакис! Аман от олегофрения!

88

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 132Е, може и така да стане, ако американците организират преврат, ама последни път нещо се спънаха или ги спънаха... Знае ли човек, но точно от тогава еРдоган показва среден пръст на УСА, а за нашите "демократи" Турция стана синоним на враг и ислямизъм!Питаш ли се защо?

87

Анонимен

преди 3 години

Как ще помогне ББ? Лично ли? С негови пари?Защо ли не ми се вярва...Ще се харчи от Държавния бюджет, тоест от джоба на българските граждани. Следователно, ББ няма да помогне, а ще помогне България!ББ е само временно изпълняващ ролята на Министър председател на Република България и няма право да говори от името и, това е право на МинПреда!

86

Анонимен

преди 3 години

до 131 не собствения народ ще го размята по улиците като кадафи и ше го обеси на някой стълб

85

Анонимен

преди 3 години

ЕРДОГАН ЩЕ БЪДЕ СЪДЕН ОТ ТРИБУНАЛ

84

Анонимен

преди 3 години

"Бойко Борисов изрази българската солидарност..."--Първо - Тиквоний не може да изразява каквото и да е от България и българите! Това е в прерогативите на Министър председателя! Второ - защо само Турция, Гърция не е ли наш съсед? Хубаво е, че "представителите на кабинетите на двамата лидери" са си говорили, само че лидерите и техните представители не представляват България...И още и още....Докога това сайтче ще ръси глупости на килограм, за да се мазни на властимащите?

83

Анонимен

преди 3 години

Снимката от гледна точка на психологията разкрива кучешката порода на улично страхливо псе, подвило опашка, смирено гледайки господаря си. Отнася се за този със синята вратовръзка.

82

.

преди 3 години

Когато искаш да помогнеш не го изтъкваш а отиваш и помагаш!

81

Анонимен

преди 3 години

Може и да се е обадил, но ние с Турция сме съседи и Ердоган е диктатор. Виждаме какво става в Сирия, Нагорни Карабах, напрежението между Турция и Гърция. За нас е важно какво става в ЕС, но много по - важно е мира със съседите ни!Умната!

80

Анонимен

преди 3 години

Бойко е длъжен да запази нашата териториална цялост и нашият суверенитет!Важното в случая е живота на 7 милиона български граждани да си остане спокоен. Може би е изпратил съболезнования. Почитта към мъртвите е важна, но много по - важно е добрият живот на живите!Искаме синьо и безоблачно, слънчево небе!

79

Виж ти

преди 3 години

Я - пудела на Ердоган.

78

алтернативата

преди 3 години

До майка ТурцияИзточна Ромелия със столица Пловдив - Филибето.

77

време е

преди 3 години

До майка Турция- да си върнем Султана! Царя ни измами...Комунистите ни ограбиха и идклаха...

76

майка Турция

преди 3 години

До Чети между редоветеТя е нашият ангел-спасител от комунистическата сатана!