8

ишкембе чООООрба

преди 3 години

Производителите на чехли и локуми са шах.И мат.

7

Анонимен

преди 3 години

Репетиция с ХАРП по *** на Ердоган! Нека се пъчи още!

6

Анонимен

преди 3 години

Българите при такива тежки случаи ще си носят скапаните маски и ще пазят социална дистанция, но няма да помогнат на ближните си, на собствените си сънародници няма да помогнат! И държавата НЯМА ДА помогне ако се разрушат панелните блокове, строени от омразния социализъм! Днешната скапана антибългарска държава НЕ СТРОИ нови жилища, няма и да даде доброволно и безвъзмездно на българите жилище, в случай,че стане заметресение, което би лишило от дом хиляди,та даже и милион софиянци от домовете им!

5

Анонимен

преди 3 години

Малцина от българите ценят това да имат дом - било то собствен или под наем, повечето обаче не им и пука, нито полагат и елементарни грижи, защото го смятат за даденост. Никога не са се и замисляли за техни сънародници, които поради някакви обстоятелства са останали без дом. Турците поне се притекоха да помогнат да пострадалите си сънародници, българите такива нещо няма да направят, а уж се бият в гърдите, че са европейци, уж се мислят за Православни Християни, но на дела НЕ СА! Ще си носят ска

4

Анонимен

преди 3 години

Че е беда, беда е! Земетресението засегна и съседна Гърция,тук не го усетихме, но това не трябва да е повод за злорадство от страна на българите. Ако такова нещо се случи тук "българската" "държава" НЯМА да помогне! Важното обаче за цялата бг пасмина е, че има САМО вирус и трябва скапаните маски да са на муцуните.И ПОВЕЧЕТО такива НЯМА И ДА СЕ ПРИТЕЧАТ на помощ при такива обстоятелства и НЯМА да помогнат на ближните си, които са и техни пострадали сънародници.

3

Анонимен

преди 3 години

Слабо ме вълнува има ли пострадали българи или не. Бедствието си е бедствие. А да не говорим, че, ако има пострадали българи, то 99.9998% те не са българи.

2

???

преди 3 години

До Анониментия 4 за които казаха че са загинали да не са животни?

1

Асан Карагъзъ

преди 3 години

Няма данни, но те в Измир половината са български граждани.