52

Анонимен

преди 3 години

Оставете умрелите! Пишете колко заразени има днес?!?!?

51

Анонимен

преди 3 години

Гърците да си ходят в родната Етиопия, а турците ...в храстите.Турците са наследници на изключително грозно племе което е живеело на границата на Византия. Поминъка им е бил подаяния от империята да пазят границата от набези.Нещо като украинските евреи, слагаха ги точно на границата с Палестина.

50

Щирлиц

преди 3 години

До Nikos PetrosМного гляма тази Елада,ще заграбите и Армения,може и Филипините?

49

Сатира

преди 3 години

След земетресението през 97 год. Турците май са си пооправили строителството.

48

Ястребител

преди 3 години

До Nikos PetrosНикос, спри да се наливаш с това проклето Узо бе комшийо! Виж арменчовеца Пашинян'чо се нацоца с коняка и какво му се случи на горкия - стана на Пишманян'чо. Та и ти си вземи поука от него, не разчитай на Френкистан, защото когато и тебе турския уххууйй те налази, няма Френкистан да те опази! Умната комшийо, умната ...

47

Nikos Petros

преди 3 години

Минимум 12 убити Туркос и Кадънос , и над 330 засега РАНЕНИ--като ще станат над 5000 само ранените , за убити - вероятно нагоре рязко .За жалост--двама младежи-ученици са загинали при паднали части от къщи на Остров Самос...Имало е и двуметрва влъна заляла шосето в северната част на Самос .СМИРНА Е ГРЪЦКА...НЯМА ИЗМИР, И НЯМА ТУРЦИЯ !...ИМА ИЗТОЧНА ЕЛЛАДА= АНАТОЛИА .

46

Защо?

преди 3 години

нНяма нищо случайно! Турция чрез Ердоган постоянно съсздава проблеми-на Гърция със емигрантите,а после и със "търсенето на газ", сега на Армения-като насъсква Азърбайджан ..Нява нищо случайно.Колкото повече са надъхва султана, толкова повече Господ го озаптява! Да не забравя само преди 20 години как над 18 000 загинаха и то пак от заметресение заради некадърно изга.радените сгради.Сега пак ще му цъфнат далаверите с некадъното стройтилество на дъщерните му фирми!

45

Турчин

преди 3 години

По логиката на бай балкански значи българина е постоянно е наказан *** да ги управляват

44

до 46

преди 3 години

Поне малко да се беше образовал. Ал-Иллах, съкратено, Аллах, значи богът. Ел, Елохим, значи богът. Дори в нашия език имаме една дума и тя е богът. Още паралел, и евреите наричат бог господор (господ), думата им е хашем. В Авраамовите религии богът няма име, той е богът. В тази идея се корени схващането ти. Ако беше израстнал в други култури, щеше да имаш друг мироглед.

43

Анонимен

преди 3 години

Създателя е един.Но има различни имена в разлечните религии. БОГ,ГОСПОД или АЛЛАХ Не се подигравайте с религиите

42

Анонимен

преди 3 години

Каквото повикало, такова се обадило. Подразниха целия цивилизован християнски свят, сега си го получиха. Ей тАй кат станИ... Ежедневие. Утре и на нас ще се случи и ние ще Омрем.

41

До 40

преди 3 години

Теорията на Дарвин казва, че хората произлизат от майймуните и е научно доказана. Бог, мог, шмок, тва е.

40

до 40

преди 3 години

Бог не е един, объркал си се. Бог е силата, в която вярват хората. Ердоган вярва в друго, неслучайно по-силната вяра му удари мощен шамар. Instant karma се нарича.

39

Анонимен

преди 3 години

Така е като ходиш да ровиш и дълбаеш в морето от алчност. Копнеш тук, копнеш там и после олеле

38

Анонимен

преди 3 години

Покрай нас е толкова презастроено, че ако ни тресне не знам в коя посока да бягам с детето. Няма открито пространство, братко. Всички блокове са на метри един от друг. Господ да ни пази!

37

Анонимен

преди 3 години

Спрете с щуротиите! Бог е един! Просто в различните държави има различни имена! не си мислете, че едните ги е създал един Бог, а другите - друг. А, че някои са произлезли от маймуните - това е факт.

36

Анонимен

преди 3 години

Мамма миа! Нормално ли е съседните сгради да са непокътнати, а това "нещо" да се е свило като мравуняк!!! Горките хора!

35

пълна ханъма

преди 3 години

Ай, Аллах, защо минуси, хайвани? Ще ми търсите големите кадъни и баклавата, йок ще ви дам. Йок кадаиф, йок наргиле!

34

Анонимен

преди 3 години

Виждам тая палачинка, била доскоро сграда, и си представям как ще изглежда София, ако стане нещо такова. Тогава ще видите наистина какво е да живееш в неуредена и корумпирана държава.

33

Анонимен

преди 3 години

То и в германия хамбург може да стане земетресение или пък да падне метиорит върху Staatsanwaltschaft Hamburg със южноазиятският съдия мохамед кхан делящ хората на етнически прнцип а не според истината и правдата.И върху дискриминционният Polizeikommissariat 15 Davidwache.Все пак лъжисвидетелството е от сатана.