56

До 5

преди 3 години

Първо България се пише с главна буква, и второ - никога не сме били мюсюлмани, така че на джамиите изобщо не им е мястото по нашите земи !

55

Корахи

преди 3 години

Коя дама се е облажила сексуално в Туркиш!? Ми.. луд секс се правила да не би да е правила нещо друго!? Какво му придавате толкова важно значение??!!! Любов е правила все пак!!!

54

Анонимен

преди 3 години

Единственият Господ е Исус Христос, другите са лъжебогове. Евреите и мюсюлманите не признават Христос за Господ и затова не могат да бъдат наречени наши духовни събратя. Идеята за световна религия е дяволска и цели унищожаване на вярата в Христа.

53

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 3 години

6,6 по Рихтер ,Шест Сгради ,Във 2 000 000 град със над 500 000 Сгради ,Браво,ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

52

Анонимен

преди 3 години

Небесата отговориха заради Франция! Господи, помилуй!

51

Русомраз

преди 3 години

Дано обикновените хора са се спасили!Но султан Ердоган да се замисли...Обръща църкви в джамии.Господ не забравя подобни неща!

50

Неочаквано тъп

преди 3 години

Много малко жертви, друго щеше да е както през 1999.Едно 20 000 щеше да е добре. Но има време, ще дойде то. Време за възмездие, за мъченията, убийствата, изнасилванията за вдичките 500г.робство.😠😠😠😠

49

Чалгарин дудаев

преди 3 години

ЕВАЛЛА НА КАРИКАТУРИСТИТЕ. Квадратната ГЛАВА на ердоган ме разсмя.

48

АнонимеН

преди 3 години

ТЕЗИ КОИТО СНИМАТ СА НАПЪЛНО ЛУДИ!!!ЩОМ ВОДАТА СЕ ОТДРЪПНЕ МОЖЕ ДА ПОСЛЕДВА НЕЩО УЖАСЯВАЩО !!!ВИДИЛИ СЕ ТАКОВА НЕЩО СЕ БЯГА НА ВИСОКО А НЕ СЕ СЕДИ КАТО ТЕЯ ДА ЧАКАТ КВО ЩЕ СТАНЕ

47

до 53

преди 3 години

Къде ги тези пророци, едно време е нямало турция.

46

Пашата

преди 3 години

Важно е великите турски опити да не спират

45

Анонимен

преди 3 години

Не може безнаказано да обиждаш християни и да режеш глави.

44

Господ

преди 3 години

е един , дали Яхве, Алах или Светия дух, наказва Турцистан за зверствата - убийства, изнасилвания,терор, потурчвания срещу християните, това е само началото Русия ще довърши осталото и Турцистан ще изчезне, както е предречно от много древни и съвременни пророци

43

Пашата

преди 3 години

Мисълта на Бай Ганйо .не е важно дали аз имам!важно е комшията да няма!не дай си боже тук да се случи,едва когато Африка изпрати космонавти на Марс чак тогава ще се по застрои

42

*****

преди 3 години

След ясната позиция на Ердоган....директния му говор и сблъсъка с Макрон му спретнаха един HAARP, който както знаем причинява земетресенвия и цунами и др. Лицемери и подлеци....... - ясно кои!

41

kiro до Ястребител

преди 3 години

Какви ги говориш бе човек. Стига с подобни противопоставяния. Нашия бог, вашият бог...Ако господ наказваше който и да било за прегрешения, населението на тази земя нямаше да е в милиарди а в стотици хиляди.Всички сме грешни.Няма нужда и да злобеем.Айде жив и здрав, дано няма твои пострадали сънародници и наши съседи.

40

Анонимен

преди 3 години

А, ама нали Аллах ги пази, що така - земетресение, пък после цунами.Сега Ердоганчо че обвини враговете на Турция и исляма, че са предизвикали това семетресение.

39

kiro

преди 3 години

Турците са ни съседи. Не разбирам защо има злорадстващи.Прирордно бедствие. Страдат всички. Дано няма жертви.Молете се нас да не ни удари 7 по Рихтер, че с това качество на строителството ще го загазим яко. Жалко е, но трябва да си признаем, ние една магистрала до морето правим вече 40 години. Какво остава ако трябва да възстановяваме страна след бедствие.

38

ikar

преди 3 години

До АнонименЗначително по-малко отколкото църкви са обърнати на джамии.

37

Анонимен

преди 3 години

Това ми навява спомени на страшното земетресение в Измир 1999 и във Варна се усети силно ,беше през ноща си спомням .Това е по-слабо ,тогава имаше хиляди жертви.RIP