17

Кро

преди 3 години

Усетен от цяла България е лъжа,аз не съм усетил никакъв трус тъй че истината моля

16

Анонимен

преди 3 години

Ако технологично не се е помогнало,би следвало линеаментът по неговотопродължение да се намести през гръцко,после албанско и пиринейско.Който е пропуснал лекциите го е страхда го каже и да вземе мерки.Трайте си!От стари хора е казано,че болест не секрие.Недоученото ,да си доучи и да него е страх.Вечни студенти- пропадналисгради.Нещо като,ковид в сянка.

15

муспи

преди 3 години

Това да се чува, такива радсостни новини! А не може ли да се комбинира и с някоя атомна бмба? А и султана защо мълчи - без него няма майтап.

14

Да не спорим

преди 3 години

До коментар 2 . - 123 - - нито в Гърция , нито в Турция , най ми е било в Източна Македония :-( :-(

13

На морето

преди 3 години

В Бургас се усети на 2 кратки серии.

12

Смирна

преди 3 години

За последен път Измир е бил опожаряван през 1922 г лично от Кемал, Бащата на турците, като следствие от изключително топлите чувства към арменското и гръцко население на града.

11

До 2

преди 3 години

Е то е едно и също в морето е епицентъра.Усетено и в Турция и в Гърция.Ердо получава предупреждение, едва ли ще го разбере.Да убиваш невинни хора в църквата, после те чака мор.

10

Анонимен

преди 3 години

Макарон е натоварил самолет с френски стоки готов да излети за Измир в помощ на бойкотиращите френските стоки мюсолмани.

9

До 9

преди 3 години

Бъркаш Измир с Измит. Последният се намира в източната част на Мраморно море. Нощувах в хотел Луксор на път за Анталия и сградата беше построена в стил сталински ампир, много основателно.

8

Анонимен

преди 3 години

Аз съм крайно любопитен как е възможно от подобен слаб трус да рухнат сгради в Измир, при условие, че целият град е построен наново след земетресението 1999г.?! Често ходя по проекти в Истанбул и Измир и особено в Измир богати мои познати турци (технологичен сектор) се хвалят как блоковете издържат до поне 8.0 по Рихтер. При това аз им отговарям, че и блокът в София (монолит, Манастирски ливади) издържа до толкова- 7.8 (тествано и доказано) , защото по документи трябва да издържи 7.5.

7

ПЕХОТИНЕЦ

преди 3 години

около един и половина си сипах питие, ясно е че около 15 минути по-късно съм си досипал още, НИЩО НЕ УСЕТИХ, за ме е ПЕТЪК

6

Анонимен

преди 3 години

Макарон е пуснал малка атомна бомба от някоя подводница на дъното.Това е предупреждение за султана.Иначе за света е земетресение...

5

Борисов

преди 3 години

Епицентър гр.Измир Турция има срутени блокове вадят хора от руините.. Като капак и цунами е станало..

4

Анонимен

преди 3 години

Нека още да ровят за газ там с оня кораб турците и ще видят какви земетресения ще има!

3

Сунай

преди 3 години

Аллах не обича разни самозванци като Ердоган, да използват името му за да налагат своята а не Неговата воля!

2

анонимен

преди 3 години

и аз не усетих

1

Анонимен

преди 3 години

Само аз ли нищо не усетих?