50

Кико

преди 3 години

*** да си, не е лесно, но той го постига от алчност за власт!

49

Хасан от Разград

преди 3 години

Този политолог защо не вземе да се гръмне. Едно че е бай *** и второ не разбира от политология и политика. Защо не гледа в собствената *** ами тръгнал да коментира еди световен лидер.!!!

48

ангели-спасители

преди 3 години

Ердоган и Бойко заедно в борбата с московските поробители и техните мекерета БКП

47

майка Турция

преди 3 години

До АнонименНе е имало само тирания както при БКП - имало е и мирно съжителство и обичаи...

46

Анонимен

преди 3 години

До АнонименКолко си липсваме взаимно с нашата поразителна прилика при 500 години съжителство.

45

Марин

преди 3 години

Скоро ще видим велик и свободен Кюрдистан.

44

Анонимен

преди 3 години

до "72 реалното" Е пич, сега след земетресението още ли мислиш по същия начин? Земетресението и мини цунамито са изкуствено предизвикано, като е било обявено на Ердоганьо къде и с каква мощ ще бъдат. Също както и какво още ще им се случи ако продължават да се вземат на сериозно пред световните играчи. Следете как ще успокои амбициите си. От друга страна може и да не разбере от първия път. Тогава пъг ще има втора серия на филма "Природни катаклизми". Жалко, че сме им съседи и има риск и за нас...

43

реал

преди 3 години

някои мишки правят пропаганда уж лирата била срината техния вътрешен стандарт за тях сие много даже е добре спрямо заплатите те които получават там една пенсия е 3000 лири и с тези пари спокойно можеш да си изкараш месеца без да мизерстваш а нашия *** едвам ги връзва двата края ама коментира знае не знае

42

а реалното

преди 3 години

ердо е силна фигура аз не виждам никой лидер на някоя страна открито де се противопостави и критикува страни като сащ франция русия ердо си прави каквото смята за добре за неговата държава а не да клякя като някои лидери въпреки натиска на сащ и нато той купи ракетите С400 и ги активира какво можаха да му направят нищо и ако на това му кажете слаб лидер

41

Анонимен

преди 3 години

грузинеца не е лидер дори в Константинопол....

40

помашки мелез

преди 3 години

Джолана съсипа турция.

39

Анонимен

преди 3 години

Смешниците, дето ни били вардили и поили. Вторият език в еничарския корпус е бил сръбският, третият вероятно българският. Добре, че бяха децата на българите да ви печелят войните, че и това не сте можели. Допреди 1 век ви е било забранено да четете друго освен корана, пък сега като прочетохте някой и друг учебник и много ви пораснаха акциите.

38

:)

преди 3 години

Пак ли се срина турската лира? Да! Такова унижение не съм виждал.

37

Анонимен

преди 3 години

Вместо да ви теглим сатърра и ви набучим на колове, ние ви хранихме и поихме, вардихме и множихме в продължение на 500 години!Его на, погледнал турчин в огледало и видял българин! После обратното! :)))))))))Ей, този манталитет е много общ и познат! :))))))))БРАТСКИ!!!!

36

Стомин

преди 3 години

До Ястребителмайму н ска пан да не стане друго да направим като гърците и сърбите и ви прочистим от земите си а не да ви котка държавата ни

35

Анонимен

преди 3 години

Ястребителчо, вие това го правите и сте го правили винаги и то без успех.ТОВАУ, което правите е геноцид към всеки народ, с който имате допир.Затова всички пищят от вас и не ви искат.И си продължавате по старому и не ви идва акъла в главата.

34

Ястребител

преди 3 години

До Анонимен 53Не се вини, вината е наша. Вместо да ви теглим сатърра и ви набучим на колове, ние ви хранихме и поихме, вардихме и множихме в продължение на 500 години! Човек се учи от своите грешки, и ние си взехме поуката за следващи път!

33

Анонимен

преди 3 години

На мислещите хора алах не им е нужен нито "ореола" на бай Тошко! :))))))))))

32

Анонимен

преди 3 години

Време е за независим кюрдистан.

31

Анонимен

преди 3 години

До ястребител. Не кълна ,но в този момент желая на всички мюсюлмани да бъдат заличени от майката Земя и никога тази религия да няма достъп в реалността.