174

до 190

преди 3 години

До Анонимен 190Касата плаща едно и също лекарство по различни цени, според закупуването от болниците. Държавната болница казва, че го купува за 100лв. - плащат и 100, но частните пишат, че са го купили за 700лв. и касата им го заплаща. .

173

Анонимен

преди 3 години

Като здравната каса плаща повече на частните болници ,защо отиде да се лекува във ВМА при Мутафчийски? Да върви в частна ,там парите са повече и лечението по добро.

172

Да права си

преди 3 години

Къде отиват парите за тестове за маски 5лв.в коя банкова сметка, къде отиват всички осигурени за пенсия, за здраве за винетки за данъци и още много скубани от народа пари. На кои сметки се наливат. Краде се яко ама яко.

171

А Техноимпекса...

преди 3 години

КРАЕЦЪТ ВИКА : "дръжте крадеца"...Тази жена няма мярка...

170

amed doganq

преди 3 години

алоу технотоимпекса ??кой го взе на младини бря? тва не е кражба а взимане, ще се мълчи там ??Тази бабунка, ще никой не я разследва за технотоимпекса бе ?

169

Анонимен

преди 3 години

Хи-хи-хи. Чуйте кой го казва!

168

КурНела

преди 3 години

подМасовата крадиТизаторка Говори за кражби ?!Отврат!!!

167

K.Коцевa

преди 3 години

Другарице Нинова, по-рано плюеше доста надалеч,а сега плюеш по...себе си :))) Ашкол- сун! Ако искаш да си още по- резултатна обърни се срещу вятъра ,тури си едно перде на очите,а и няма нужда и плюй на ляво и надясно дорде се осъзнаеш ... класово ? Все пак не е лошо да разбереш,че изстърваш " последния влак " със сносните политици,а то ще те запомним с ... кражбите,уйдурмите,плюенето и храченето... Чиба от политическата сцена !!!

166

И ТИ ЛИ КОРНИ!

преди 3 години

А Техноимпекс кой открадна!

165

Анонимен

преди 3 години

Дано да не умре преди да е върнала парите от Техноимпекс.

164

Грух

преди 3 години

Аз лично, не зная за по нагла, лъжлива и злобна твар от тая госпожа. Чудя се, защо е такава ?

163

Българин

преди 3 години

До ПроСоТоАлоу, цоциалиста, бягай бързо към ВМА, че фюрерката ти я е хванал вируса на китайските другари!!!Отивай, че първите пристигнали ще бъдат наградени със снимка с Румен Шведски и *** от болничната стая!П. С. Занеси и бутилка бояршник!

162

Анонимен

преди 3 години

Крадецът вика: Дръжте крадеца!

161

Анонимен

преди 3 години

До 48 - нЕ ВЯРВАМ.....

160

Loyko

преди 3 години

Дестабилизацията на държавата явно няма да успее,но ние може да си продължаваме с опитите. Няма угодия на Радев и Нинова. Защо си с шапка? ...,Защо си без шапка? Това ли е алтернативата?

159

до 166

преди 3 години

До Финансист : Поздравявам Ви ! Тази жена мисли,че ние не помним,не знаем ,не сме живяли в миналото и не го съпоставяме с днешния ден...,а какво ли ще стане ,ако БСП спечели с малко," но завинаги"....Тази жена е ХАМЕЛЕОН!аЛЧНОСТТА Й Е НЕВООБРАЗИМА

158

Анонимен

преди 3 години

Нинова кажи за заврения зет как подаряваше и как придоби Техноимпекс?

157

дръжте крадеца

преди 3 години

вика крадеца от БКП-ДС

156

Кака Мара

преди 3 години

Че недей тъй де!Партийната ви група беше напусната от параолимпиеца Михаил Христов! Даже и той се засрами от БСП!Макар че момчето по неволя е с една здрава ръка, показа морал и отказа да седи заедно с хора,крадили и с г*за си...

155

Финансист

преди 3 години

Интересно, как другарката Нинова е спестила милиони да си купи хотел в Гърция ? Досега е работила само като комунист ( има малко и фалшив седесар). Оказва се , че като си комунист , значи си милионер ! И аз съм комунист, но живея само с 350 лв. !