16

Анонимен

преди 3 години

Който учи няма да сполучи!

15

Анонимен

преди 3 години

Студентите по-добре тази година да си стоят у дома. Така ще спестят поне някой лев на родителите си и могат и те самите да помогнат за семейния бюджет. Млади са, животът е пред тях.

14

Анонимен

преди 3 години

Няма да е нулева година, защото ще трябва да връщат таксите... а нали се сещате колко им се връща... а разходите си вървят.Така ме ще направим поредния компромис с качеството, да не засегнем финансовия интерес...

13

Анонимен

преди 3 години

Затова на студентите като завършат им слагат такива плоски шапки на главите. Да покажат на всички че вече са завършени ****нари. Виждам ги всеки ден. На по 24-25г. станали големи мъже и уж с една камара дипломи, ама не може да забие едни гвоздей. Като влезе във фабриката гледа машините все едно пред него е кацнало НЛО. И почваме до учим от АБВ. Ми за къв *** тому е било това образование. По добре да беше дошъл при нас на 16г да го научим и за 10 години щеше да си изкара 200 000лв.

12

Анонимен

преди 3 години

Абе да ги проектира който си иска! Проектантът е 1 а работниците са стотици. Не може всички да искате да станете началници. Трябва някой да върши и реалната работа.А те ги излъгаха младите че всички може да са началници. Ама не става така. И затова сме на това положение. Младите не искат да работят. То за тях даже е срамно да се работи. Че пък и станаха нагли до небеса. Заплатите им били малки. Те не могат нищо да правят ама искат заплати по 2000лв.

11

Анонимен

преди 3 години

Тоя от 8 коментар да се надява да не го лекува лекар без диплома или тарикат от улицата,че тогава ще си обърне мнението ,като ветропоказател

10

Анонимен

преди 3 години

до 4. А кой ще конструира машините и ще проектира сградите?

9

Анонимен

преди 3 години

До 8. Ако беше така, както казваш, до сега щяхме да сме още по дърветата. Не става само с тарикатлък! Трябват и акъл и знания!

8

Анонимен

преди 3 години

За да изкарваш пари не трябва диплома. Трябва ти акъл!Само че младите сега не знаят че акъла не се придобива в училище. В училището ти вземат акъла и те смачкват да си едно послушно и изпълнително нищожество. Влизаш човек и излизаш на ***.Уменията които трябват да печелиш пари се придобиват на улицата! С практика и с мислене. Трябва да разбираш психологията хората и да можеш да ги манипулираш както си искаш. Абе с една дума да си играч! Щото ако не си играч други ще си играят с тебе.

7

Анонимен

преди 3 години

Те и без това са безработни след ВУЗ или на минимални заплати. За лекари например държавата се сеща едва като има епидемия а преди това закриваха болниците. За народното събрание има много кандидати и малко места.

6

Анонимен

преди 3 години

Практическо после на работа. Те професорите са по-неграмотни и от студентите, защото по фирмите ще ги уволнят ако бачкат на практика и нищо не могат освен да преписват и четат лекции в залата.

5

Анонимен

преди 3 години

"финансово зависими безработни"Англия и Франция ги имаха тея "зависими безработни". Едните от империя, станаха на псевдо *** държавица, а другите в момента са малко изолрано островче, чиято единствена значимост в Света вече е, че имат няколко ядрени бойни глави.

4

Анонимен

преди 3 години

Много ги подлъгаха че всички трябва да имат дипломи. А реално работодателите не ги интересува. Като отидеш в фабриката машините не те питат дали имаш диплома. Трябва да ги включиш и да ги управляваш. като отидеш на строежа тухлите и цимента не те питат дали имаш диплома. Трябва да ги хванеш и да градиш.Схващате ли?

3

Анонимен

преди 3 години

То днешно време да си студент няма никакъв смисъл. Само си губиш времето и парите. По добре да се запишеш на професионално обучение и за 1 година със практика да научиш някаква реална професия. Ето сега хората търсят навсякъде работници с умения. Да работят с машини, да заварят, да карат камиони и багери. Търсят се и електричари, строители и мн. др. Няма кой да бачка. Така че младите да не се лъжат с глупости. Да си изкарват средно и да се хващат да бачкат.

2

Анонимен

преди 3 години

ами целта е да се създаде една генерация от неуки роби, финансово зависими безработни, и пропаднали ***.така банкстерите няма да имат никаква съпротива.

1

Хахахахахахахахаха

преди 3 години

Ама как само ги измамиха студентите тази година:Отвориха университетите през септември, събраха семестриални, учебни и всякакви други такси и плащания от студентите, продадоха им учебници по 1000 лв комплект за студент и сегааааа: извинявайте, затваряме, нулева година!