13

До 10 ,

преди 3 години

"Окаяно същество Дорси".....хахаха пич, много точно казано браво, разсмя ме!!!!!!:)KAG2024

12

KAG2020

преди 3 години

Facecrook и Twatter със сигурност ще спомогнат за разгаряне на бунтове и размирици, както направиха последния път. Няма да изневерят на традицията си да разпространяват фалшиви новини и да блокират истинските, точно както последните с лаптопа на баъдЪната. Корупцията се прикрива, стига да пред името на корумпирания да стои (D), тогава всичко е позволено, дори педолфилия. Поведението им не е само гнусно, но и незаконно. Жалко че републиканската партия е много слаба за да се заеме с тях.

11

Идеалист

преди 3 години

И дано след размириците ти закрият проклетия Фейс!

10

Анонимен

преди 3 години

Къф е тоа бе? Кой го пита? Да не не некъв експерт или заклинател?

9

,

преди 3 години

Лелее как заекваше и се оправдаваше Зукито пред сенатската комисия оняден, че се меша в изборите в полза на комунизма и деменцията. Ама все пак бе цвете пред онова окаяно същество от Туитър, - Дорси

8

SS

преди 3 години

Продажбите на оръжие от населението са скочили в пъти така че всичко е възможно.

7

Анонимен

преди 3 години

Американският народ ще се вдигне на въоръжено въстание, Бърни Сандърс ще вземе властта, ще направи Велика американска социалистическа революция - ВАСР.Робовладелската конституция ще се реформира, ще се даде право на пряк избор на президент, на избор на народно събрание.

6

Анонимен

преди 3 години

Марк джедая се загрижил за " разделението " в Щатите и затова мизерния му фацебук бавна де що има подръжници на Тръмп, а тачи мнението на сините комунисти и техните хомо слуги, *** и ислямисти! Егати демагогията

5

Анонимен

преди 3 години

Благодарение на фактическото военно превъзходство Москва съвършено не я засяга невижданата по мащабите си кампания на истерия, разгърната от НАТО, а що се отнася до вашингтонските и брюкселските герои, то тяхното мнение и какво се случва при тях отдавна е безразлично за Кремъл.

4

Argen

преди 3 години

Клюноносото еврейско куче само насъскеа гетото срещу белия човек. Евреина праеи това, което прави най-добре, да насъсква групи хора, често пъти близки по кръв едни срещу други, с цел той да печели сребърници от тази работа. А щом някой тръгне да го изобличи - веднага вади жокера Холокост! Бууухуууу! 6 милиона, гоим!

3

Анонимен

преди 3 години

Те ония против расизма само това чакат. Вече са си набелязали кои магазини ще разграбват.

2

Анонимен

преди 3 години

Опасявал се пик льо то-марионетка. То е планирано да стане.

1

Някой

преди 3 години

Той да не се меси там, където не разбира, ами да спре пумията от фалшиви новини, които вървят в неговата платформа.