14

Vive la France

преди 3 години

Това е единствения начин за справяне с епидемията, само едрия бизнес е против защото пачките са им по-ценни от животите на хората.

13

До зоро

преди 3 години

Абе не Бойко е тъпака, а ти! Сто пъти ти казват, че никой няма да затваря икономика! Ти *** ли си?

12

Оф

преди 3 години

Добре де, мрънкате за това присъствено училище... като не учим един месец сега, да доучим един месец в юли! Тогава вируса не се разпространява така агресивно! Освен това, като има грипна ваканция кой гледа децата на родителите, които не могат да не работят? Пак ли са сами вкъщи? А тия родители не се ли разболяват?

11

Анонимен

преди 3 години

Всяка страна си решава политиката предполагам, но в случая китайците и нова зеландия се организираха най-добре. Затваряне, масови тестове за да се види кой може да разнася, всички влизащи под задължителна карантина в центрове и изведнъж нещата утихнаха. При нас спасяваме сивия сектор - кръчми и дискотечици, контактни групи не се изследват, всеки влиза откъдето си иска и прочее. Някой изненадан има ли?

10

Анонимен

преди 3 години

До 123456Ти ,ако мислиш, че децата учат нещо в час на училище ,значи изобщо не си в час с действителността.

9

Анонимен

преди 3 години

Само за вчера има 545 000 заразени в Света. Преди 2 дни бяха 450 000. За мен това с децата на училище е умишлено направено. Не виждам друга логика. Като заразят родителите си,рано или късно броя на хората под карантина и тези с вируса ще стане огромен и икономиката сама ще спре без да има кой да работи.

8

123456

преди 3 години

Истината е, че Франция и Германия не затварят училищата, защото ДО изобщо не може да се сравни с присъственото. Пълна катастрофа е!

7

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 3Ако детето се зарази от училище...цялото семейство минава под карантина. Отделно, ако нямат симптоми ще заразят сумати хора, докато се разбере...

6

Анонимен

преди 3 години

До седмица ще имаме по 1 милион эараэени на ден и по над 10000 смъртни случая в световен мащаб.И това при сериоэно укриване на данни от Русия,Китай,Швеция и страни от третия свят.Эимата ще е мор.Стягайте се и никакви събирания,ресторанти.Иэбягвайте готовите кухни от супермаркетите и раэноса на храна по домовете.

5

Зоро

преди 3 години

Франсетата са абсолютни тъъпаци.И наш боко ги копира.Затова още не затваря училищата.Ама той не може да затвори икономиката пак. Още отсега започна икономическа криза.Питайте някой нехранителен магазин, какво става с оборота.И утре с какво ще ги храним учениците?Ще трябва ли да има 4000 на ден + 60 трупа, за да затворят тези развъдници!

4

Буратино

преди 3 години

Щом не са преминали на дистанционно обучение поне учениците от 5 до 12 клас (или до който там клас завършват образованието си във Франция) - карантината е безсмислена!Явно има и по зле от БГ в борбата с Ковид. Има само 1 нещо, което свързва всички държави по света, в които започна новата вълна на коронавирус - започна присъствено учебната година.!

3

Анонимен

преди 3 години

Това си е биологично оръжие на 1000%

2

Анонимен

преди 3 години

Училищата остават отворени, защото ако ги затворят поне единия от родителите трябва да си стои в къщи.......децата са идеалния заразител.

1

Бъркате се

преди 3 години

Франция е в гражданска война не в карантина.