12

ДДРОнег

преди 3 години

До Анонимен 12Как става тоя номер - да вземеш заем и да не го върнеш, че не го разбрах от статията :)Иначе аз отдавна си търся някой гарант, да изтегля един милион кредит, а на гаранта ще му дам каот бонус сто хилядарки , ама още не мога да намеря :)

11

Анонимен

преди 3 години

А защо част ите лица, да не могат да дават кредити? Уж демокрация, уж не знам си какво...

10

Анонимен

преди 3 години

До 12Дай да върнем дълговито робство. Ти имаш нужда от 10000 лева, а аз ти ги давам, при условие, че ще работил безвъзмездно за мен за 8 години. Как е?

9

Анонимен

преди 3 години

Много предизборно!Какти всичко, което правите. Сигурен съм, че ако променим конституцията, да има избори през 6 месеца, ВМРО ще стане най-активната партия.Въпроси:Къде са минималните пенсии от 300 лева?Как така се коалиеахте с ГЕЕБ, при положе ие, че дебелият обеща, че няма? Какво стана с търговията с гражданство? Наказани?

8

Анонимен

преди 3 години

Ааа... значи вече взимаш заем ама няма да го връщаш ? Е те това се казва тотален популизъм.

7

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Шкембак войвода усрща, че май май няма да го бъде в следващия парламент и започна с предизборните шменти капеларски обещания.Аре нЕма нужда - тая манджа сме я яли вече

6

Анонимен

преди 3 години

Ей не се наядоха тези, ами да поставят водомери и на небето и реките!

5

Анонимен

преди 3 години

Кого лъжете?А закона с който длъжниците на ВиК ще могат да бъдат съдени и за 10 лв по бързата процедура!?А водомерите на кладенците?Кой го прокара по терлици а!??

4

Право в целта

преди 3 години

Ако някой пишманкредитор ви тормози за разни измислени задължения за дребни суми от няколко хилядарки, имайте предвид, че не лош, едрокалибрен, с мунициите е около 500-1000лв.

3

Ко

преди 3 години

Банките в България са законни бандити.

2

Разочарован

преди 3 години

ВМРО загубихте моя глас още щом нарушихте обещанието никога с ГЕРБ в съюз, после пенсионерите чакаха 4 години да вдигнете мин. пенсия на 300лв. Скоро ще сте поредните изчезнали след съюз с ГРОБ.

1

правилно

преди 3 години

Банките са смъкнали толкова пари от хората ,помните ли кога фалираха всеки ден ,какво върнаха тогава на хората ? Сто години трябва да дават бе,лихвени заеми да ни се издължат !