50

до 53

преди 3 години

Е,като няма ваксини какво да правим?Аз пръв бих се ваксинирал против COVID 19,ама ваксини няма.Грипа е друга болест.В края на януари ме тръшна,жената ми купи Тамифлу,и на другият ден бях по добре.Кашлях 10 дни,3 дни от тях бях болнични и се оправих.Никой не се зарази от мен.Но Тамифлу не върши никаква работа при COVID 19!

49

ха ха

преди 3 години

Който не вярва във ковида, няма и да се ваксинира! Колко хора са се ваксинирали за грип до сега?

48

баба мара

преди 3 години

в историята няма създадена ваксина за 6 месеца всичко е бизнес и печалби нафарм фирми и то в навечерието на презид избори в сащ нито един българин да не севръзва на тази измишлъо-тина

47

Скептик

преди 3 години

Прокуратурата не трябва ли да предотврати това разграбване на държавата, което се предвижда с Бюджет 2021? Направо да ги подведе под отговорност за саботаж на държавата.

46

Пижо

преди 3 години

Явно мафията на ГЕРБ не е измислила още механизъм, по който да свие пари или да направи далавера с тези ваксини, затова се е притеснил мутрата от Банкя. Време е вече да разбере, че кранчето ЕС пресъхна за крадливата му хунта!Оставка, съд и затвор за ГЕРБерската мафия, коалиционните им карикатури и пуделът с каскета!

45

Христо Христов

преди 3 години

Tиквата е по-адекватен от 50% от премиерите и от цялата ек барабар с чиновниците до 15то ниво....

44

Анонимен

преди 3 години

Ни отровни ваксини ни трябват, ни хвърчила за милиарди.Хайде, следващият.

43

Анонимен

преди 3 години

Със сигурност желаещите ще са по-малко от това, което се иска на производителите на ваксини.

42

Тато из Правец

преди 3 години

Съд,затвор, конфискация на имуществото на всички от хунтатата ГЕРБ-Суджук !!!

41

Анонимен

преди 3 години

Ало Доналд?

40

Анонимен

преди 3 години

Борисов: Ако ЕС купи 300 млн. ваксини, а има 300 000 желаещи?Ако Борисов купи 4 самолета за 7 милиарда, а страната няма никаква нужда от тях?

39

Анонимен

преди 3 години

Алчната мутра от СИК нещо се гъне и гърчи като червей...

38

Сандо

преди 3 години

ББ и прозрачност ... римлянин и честност

37

Анонимен

преди 3 години

Добре, че българинът не вярва в ковид и ще може да заяви 8 млн, от които никой няма да се възползва и той щедро да даде на господарите си, докато народът му измира. Хитро

36

не ве

преди 3 години

Че то само аз ще купя едни 200-300 бройки. Мисля да си ги набия наведнъж и да стана безсмъртен. И знам че има много други като мен!Баце, баце. Наева ни с 200, сега ще се набутвам по цени на черно.

35

Анонимен

преди 3 години

Вируса е опасен за дебеланковците кой е по тежък на килограми Пеевски,Бочко,Каракачнов ако се качат на кантара ще гръмне затлъстване.

34

Анонимен

преди 3 години

Това, че Борисов фалшифицира изборите с над милион фалшиви избиратели мъртви души, е най-голямото му престъпление срещу Конституцията и държавността на Република България! Това, че Борисов си пълни чекмеджето с пачки и кюлчета , е най голямото му престъпление срещу българският данъкоплатец! Това, че Борисов не довърши нито една обещана реформа в България, е най-голямото му престъпление срещу членовете и симпатизантите на ГЕРБ! Но най-голямото престъпление на Борисов пред Бог е, че наложи като норма на българите ЛЪЖАТА, КРАЖБАТА и ПРОСТАЩИНАТА! "Наградата" е Ковид-19! За всички в България! Зако

33

Аз

преди 3 години

Аз ковид ваксина няма да си бия щото това не е ваксина а отрова направена да съкрати живота на хората.

32

Анонимен

преди 3 години

Тука май няма да има желаещи за ваксини. ЕС като си купят ваксините да си ги ползват ние им отстъпваме нашите. Да ни благодарят по-късно. Мерси.

31

Анонимен

преди 3 години

Психопат управлява Държавата-Ко чина.