36

Анонимен

преди 3 години

Това, че има хора с имунитет срещу Covid-19 не значи в никакъв случай, че всички не трябва да се пазим. Не се знае, кой го има и кой го няма!

35

Анонимен

преди 3 години

До читател.Защо пък на Мангъров да му вземат дипломата? Той каза само верни неща и едно от тях е, че на огромна част от инфектираните им няма нищо. Не се сбъднаха приказките на други капацитети, които говореха за чували с трупове и хладилни камиони. По уместно ще бъде на тях да им вземат дипломите.

34

Читател

преди 3 години

Това ако беше на запад до сега да са му взели дипломите и уневерситета в който е завършил да се е отрекъл от него.

33

Обективно

преди 3 години

Никой не отрича, че Мангъров е добър специалист. Макар че далеч по- добре за човечеството би било той да се занимава с физика. / според хороскопа му/. Човек, който не знае и не може да лекува с хомеопатия - не може да се нарече Лекар от епохата на Водолея. Жалко, че Мангъров е точно водолей.

32

Неподкрепящ никого

преди 3 години

1. Магуров е чисто луд, от онези, които си вярват, а те са най-опасни!2. Очевидно вирусът е опасен, нещо се знае, за да предизвика такава истерия още м.02, но не ни се казва.3. Имам чувството, че ще стане като вирусът на спин. Африка пострада най много. Тук ще бъдат други континенти. Нещо с гените ми се върти... Но може и да бълнувам.

31

Защо не пишете

преди 3 години

..как се лекува самият Мангъров??? От грип. А от ковид как точно лекува??? Освен с пилешка супа и 100мг аспирин, който е с дооооооста противопоказания?

30

Майна

преди 3 години

ЗАЩО МАНГЪРОВ НЕ ВЛЕЗЕ БЕЗ МАСКА В КОВИД ОТДЕЛЕНИЕТО? НИКОГА НЕ Е ВЛИЗАЛ ТАМ. НИКОЙ НЕ ГО Е ВИДЯЛ. НЯМА СВИДЕТЕЛИ. БИЛ НЕВИДИМ....

29

О хо хо

преди 3 години

ТРЯБВА ДА СИ ПИЛ ГАЗ, ЗА ДА ВЯРВАШ НА МАНГЪРЧО. ЦЯЛ КИТАЙ, ТАЙВАН И НОВА ЗЕЛАНДИЯ СЕ СПАСИХА ОТ КОВИД САМО С МАСКИ, БЕЗ НИКАКВИ ВАКСИНИ. АКО МАНГЪРЧОВ БЕШЕ ПРАВ - ТРЯБВАШЕ ДА КАЖЕ КОНКРЕТНО С КАКВО ТОЙ ЛЕКУВА ТОВА " ГРИПЧЕ" , А НЕ ДА ГОВОРИ ОБЩИ ПРИКАЗКИ НА КИЛОГРАМ.

28

Серсем

преди 3 години

Мангъра без маска и нищо му няма ,а Бокьо с маска ама се не мие и се не къпе ,а така лепи заразите.

27

До 31

преди 3 години

ХаОс, драги ми мъдрецо.

26

Анонимен

преди 3 години

Пълен хаус драги ми сънародници!----Така е. Нищо ново на територията.

25

Анонимен

преди 3 години

И двамата са на едно мнение, Костов обаче е по-страхлив. Най-лошо е когато знаеш кой е правилният път, но нямаш смелостта да тръгнеш по него.

24

Стефан

преди 3 години

Сега да приемем дори, че доц. Мангъров е прав и ходим без маски и броя на хората, които достигат до прием в болница е малък, а тези които умират още по-малък... Как ще го убедим близките им, които ги обичат, че няма как и трябва да ги жертваме? В смисъл на теория е лесно, но в реалността как да сложиш цена на живота и как с лека ръка да обречеш някой на смърт? Нали идеята е да ги забавим нещата докато излезе ваксина или отвърдено лекарство??? Пълен хаус драги ми сънародници!

23

Shopen

преди 3 години

Язе си пием гроздова и нищо ми нема, е понекога и мастика и вино, но да е червено.

22

Анонимен

преди 3 години

Неофициално мъртвите от вируса вероятно са в пъти повече... Добре, че не ги знаем.Отделно има и косвени жертви, заради страха от него. Хората с други болести не отиват на прегледи и влошават състоянието си критично.Положението е трагично.Мангъров е пpocт или купен за да лъже хората и да саботира мерките срещу коронавируса.

21

Анонимен

преди 3 години

Мангъров на съд, текущата ситуация е негово дело !!!!Всеки има мнение но малко имат знание, Мангъров не е от тези със знанието ...

20

Анонимен

преди 3 години

Тоя др Костов е пълен шарла-тан !

19

Vip

преди 3 години

Що се занимавате с тази мъж без топки - Мангъров. Ако бе толкова сербез щеше да изкара една дълга смяна в ковид отделенията на някоя от големите болници примерно Пирогов без маска и да го видим с грибчето и небивалиците дето ръси. Ако бе мъж поне дипломата си щеше да скъса и да се покрие.

18

До 20

преди 3 години

Като мутира, старият имунитет не върши работа. И сега да боледуваш, от третата вълна - пак може.

17

О хо хо

преди 3 години

Мангърчо е КОМУНИСТИЧЕСКИ ДОЦЕНТ, ЧЛЕН НА АБВ, ТОЕСТ БСП, ТОЕСТ БКП. КОЙТО Е БЕЗ УМ - ДА МУ ВЯРВА.