79

Анонимен

преди 3 години

До АнонименАмериканската ваксина още е в процес на изпитание.

78

Анонимен

преди 3 години

Мерките и новата организоция на лечение но Ковида ще убият мното хора, повече отколкото би убил самия Ковид без ограничения.

77

Анонимен

преди 3 години

ЕС са купили 1 милиард ваксини така както ние купихме F-16 на хартия без да са произведени. Ваксина дори не съществува но ЕС е сключил договори за 1 милиард ваксини, като една ваксина се продава за 200-300 евро, това са стотици милиарди обороти за фарацевтичните концерни и десетки милиони комисионни за някои чиновници в Брюксел - всичико от нашите данъци.

76

Анонимен

преди 3 години

А американската ваксина действа ли. Защо САЩ имат по 100 хил заразени на ден?

75

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 74 не знам в русия да има масово ваксиниране

74

Анонимен

преди 3 години

При соца във всеки град имаше болници със най-съвременно обурудване и техника. Едно от най-добрите здравеопазвания в света. А днес при демокрацията и мизерията всичко беше съсипано. Българина е пръв по смътност в света.

73

До 47

преди 3 години

Да, имаше болници, но нямаше техника. Слушалка,скалпел, кислородни бутилки и това беше. И много далече от западната медицина. Неслучайно другарчетата от "елита" се лекуваха извън България, въпреки Правителствената болница. Сетих се за Петър Младенов. Байпас в Австрия, защото тука не бяха и чували. Да, аспиринче и болнично легло имаше за всеки, но слава на Господ, че нямаше подобни епидемии. Иначе от "елита" обикновен човек нямаше да се уреди.Видяхме им "грижата за народа" при Чернобилската авари

72

Анонимен

преди 3 години

А в Русия защо има задължителни мерки и над 15 000 заразени на ден?Ваксината действа ли?

71

Анонимен

преди 3 години

Когато САЩ нападна Югославия сърбите ги сваляха F-16 със стари руски зенитни установки от 50те години.

70

Анонимен

преди 3 години

А в Белорус защо няма задлъжителни мерки и насислвена принуда за носене на намордници?

69

Анонимен

преди 3 години

До F-16Питай изпържените вагнеровци колко са морално остарели.

68

Зоро

преди 3 години

Това ще е съдбата на всеки, ако не се затворят училищата и баровете.Откъде дойде дифузното разпространение? Нямаше такова до 10-15 дена след започването на учебната година, а още по-малко преди това.Затварянето от 9-12 е уж някаква мярка, но по-скоро никаква. Само е мижи да та лажим.Ако не се затворят 6-12 клас дифузното разпространение няма как да бъде спряно.Ще има вместо това ТОТАЛНО ЗАТВАРЯНЕ.Другия начин е да си подадеш молба и да си държиш детето в къщи, докато не е станало късно,

67

F-16

преди 3 години

А как платихме 4 милиарда за за морално остарели американски хвърчила които съществуват само на хартия и отдавна не се приоизвеждат, дори САЩ са ги свалили от въоръжение.

66

Анонимен

преди 3 години

Мащабно проучване: Стадният имунитет е непостижим.Антителата срещу Ковид-19 спадали бързо след възстановяване на заразените.Според голямо изследване на "Империал Колидж" в Лондон, вместо да се изгражда имунитет, с течение на времето броят на хората с антитела срещу коронавирус е спаднал с 26%, откакто бяха облекчени противоепидемичните мерки във Великобритания."Стадният имунитет не е нещо, което можете да използвате като стратегия за контрол на инфекцията от Ковид-19 сред населението",проф.Уорд.

65

Анонимен

преди 3 години

До ааа 49 може да нямат пари хората

64

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 55А как платихме 2 милиарда за моралноостарели ядрени самовари, съветско производство, модел 1980 г.?КАК?Що не ги дадохте за болници?

63

Анонимен

преди 3 години

До ИванСамо в твоите фантазии виждаш трагедия, чудя се как ходиш без да се спъваш в трупове :) Ти явно не си виждал смърт отблизо, какво си взела да се вживяваш на някаква врачка :) Поговори със спешна помощ, да те успокоят като госпожата от статията.

62

Анонимен

преди 3 години

Вече не вярваме на истории свързани с менте вируса

61

Зайко Байко

преди 3 години

Много то вас скатават от осигуровки а след това искат да получат най доброто. От къде да дойдат пари за заплати.

60

Иван

преди 3 години

Ами така е,цяло лято на море по кръчмите голи до кръста аху иху сега трагедия