17

Койчо

преди 3 години

Тези какво работят че искат увеличение на заплатите.Нали бандитите им плащат и те заплата за да ги пазят

16

Анонимен

преди 3 години

50%СЪКРАШЕНИЕ,ВСИЧКИ КОИТО СА НА ЗАПЛАТА И ПЕНСИЯ ЕДНОВРЕМЕННО-ВЪНКА,ИМА ТОЛКОВА ,ЛАДИ ДИХАТЕЛИ БЕЗ РАБОТА КАКВА Е ТАЗИ АНАРХИЯ,КОЙТО НЕ МУ ХАРЕСВА ПРИ ЧАСТНИКА ДА ИДЕ ДА ВИДИ КАК СЕ ВАДЯТ ПАРИ,ЯСНО?

15

Ушев

преди 3 години

Били на първа линия..пълен смях.....кой не е в днешно време- продавачката в магазина,учителят, шофьорът,хората пътуващи в градския транспорт до работното си място.Ако тиквата клекне и тоя път трябва да се излиза сериозно и да го разкарваме тва ***

14

Анонимен

преди 3 години

Тези хора не знаят какво е да работиш при частник,какво искат заплати навреме,ползват служебните коли като частни,много от тях са на заплата и пенсия,къде го има това.НИКЪДЕ ПО СВЕТА...........

13

ЦИНИК

преди 3 години

Кът не им изнася да напуснат ! Дааа ама тряаа са върнат на селу а тука са работи от заран до вечер. Мене ръцете ми са целите в мазоли.А тейните ръце кви са,бели и нежни кът на госпожица.

12

Щерю

преди 3 години

Военни и полицаи нямат наяждане - от памтивека все пари искат...

11

безделници

преди 3 години

До АнонименВ частният сектор се работи и няма привилегии,не е за полицай!

10

Да го духат търтейте

преди 3 години

Наглите...

9

Анонимен

преди 3 години

Заповядайте в частният сектор,при многото пари.Да видите как се вадят.

8

6

преди 3 години

Вие , които посегнахте на живота и здравето на честно и мирно протестиращия български народ ,не заслужавате и един лев ! Вървете си ! И без вас ще се оправим ,побойници ! Вие сами се опозорихте , за да угодите на един диктатор пожарникар , който Утре ще облече раираната фланелка ! Нямада му се размине !Никакви заплати !

7

Краси

преди 3 години

Тези размъкнати дебелаци нямат право да протестират!Като не им харесва,отиват в частния сектор и там да взимат по 10 000лв

6

Анонимен

преди 3 години

За съкращения не става,от много време много служби и дирекции с дублират,но и те както учителите са много,тоест гласоподаватели ,възможно е другия месец да има увеличение )

5

Анонимен

преди 3 години

Немаа а стане. Не знаят от коя страна се държи мотиката.....

4

Патриот

преди 3 години

личният състав на МВР трябва да се съкрати поне минимум с 50% ,няма ме нужда от корумпирани хрантутници и търтеи!А те за увеличения драпат!На полето половината фуражки да копате !

3

Анонимен

преди 3 години

Съкратете ги от 60 000 парчета на 20 000/напълно предостатъчно,с подбор/ и им вдигнете заплатите с 50%. Аа-и закрийте УБО! Незабавно.

2

бизнеса фалира

преди 3 години

Откъде за вас пари, лапачи?И какво сте правили в корона кризата.През март правехте КПП но тогава ви даде той по 600 лв.Явно искат да счупят държавата.

1

Ушев

преди 3 години

Тея смешници нямат капка морал в празните си глави.На фона на масови съкращения в частния сектор и затваряне на цели фирми и бизнеси,да искаш 30% увеличение на заплатите е толкова нахално и безкрупулно,че ми се повръща от Тея ***