61

Анонимен

преди 3 години

Хелоуин е католическата версия на нашите Кукери. Само дето Кукерите не са христиански а пагански :) Разликата е там, че Хелоуин е комерсиализиран и за това се празнувам масово докато кукерите само шепа хора по места.

60

Анонимен

преди 3 години

Тез от Ханко Брат ако ги видите какви си *** събрани ще ви се стъжни.

59

Анонимен

преди 3 години

Така като чета никой тук няма идея какъв празник е Хелоуин всъщност :) обаче всички големи плювачи. За какви се взехте всичките, че да ми казвате какво мога и какво не мога да празнувам и как да се забавлявам?

58

фгеа

преди 3 години

До Калеко Алекоголямо "блато" няма що - България при "лошия" соц е била по официални данни на ООН една от 30-те най-развити държави в света

57

Анонимен

преди 3 години

До 64Преди да слагате "сатанизъм" върху всичко първо вземете разберете за какво реално става дума.

56

Анонимен

преди 3 години

Оф тез пък като какви решиха, че могат да казват на хората как могат и не могат да се забавляват? :) Така ми е писнало от патрЕоти...

55

Калеко Алеко

преди 3 години

България е демократична държава и всеки може да си чества каквото си поиса ... Със закон трябва да бъде забранено само честването на 9-ти септември, както и "День Победы", защото благодарение на тези събития в България беше потъпкана демокрацията и страната ни се превърна в тоталитарна държава от посткомунистическото блато на която още не можем да изпълзим ... !!!

54

Анонимен

преди 3 години

До Атанас Велмазов- Я СТИГА МИСЛИ КАК ША ОПРААШ ТОЗ НАРОД, АМИ *** В СЪБОТА И ИЗРИПАЙ МАЛКО ЧАСТУШКИ, МОЖЕ ДА ОБЪРНЕШ И ЕДНА ВОДКА, ТО С МИСЛЕНЕ НЕ СТАВА САМО- ТРЕБЕ И ДЕЙСТВИЯ- А ПОСЛЕ МОЖЕ ДА ТИ ФЪРЛЯТ МАЛКО ПАРИЦИ- НЕ ПРИЕМАЙ В КОПЕЙКИ- МНОГО СА ПАДНАЛИ, САМО В ЕВРО.

53

Рамзан Кадиров

преди 3 години

До 44В България - Кукери , в Италия "Mamuthones", в Португалия "Caretos", в Германия "Tuifl" - това го има практически по целият европейски континент - не е уникално българско.Всякакви червено-бели фигурки и сплетени конци се срещат от Англия до Индия, в България специално е привнесен от Рим като пролетен земеделски празник в чест на бог Марс /от "бог Марс" идва и "мартеница"/, който освен "бог на войната" е бил и "бог на замеделието"

52

Анонимен

преди 3 години

Празнувайте хелуинските гнусотии и простотии колкото се може повече ,за да бъдете истински ,,европейци'' и не забравяйте да говорите само на английски !

51

Окупаторите вън!

преди 3 години

Тези ВМРО ли ги финансира, "Възраждане" ли?

50

Загрижен

преди 3 години

Не разбирам с какво тези религиозни фанатици са различни от мюсюлманските, които обезглавяват за карикатура!

49

И МУ МИСЛЕТЕ

преди 3 години

..начи само някой да мисли различно от нас- ЯЙЦА, ЯЙЦА ОТ НАЙ ГОЛЕМИЯТ РАЗМЕР!

48

Тихомир Минчев

преди 3 години

Да съгласен съм с това шествие! Предпочитам да отбележя Денят на Народните Будители от колкото да гледам, как мой сънародници стремглаво забравят и по тази логика заличават Българската история.

47

Анонимен

преди 3 години

До Атанас ВелмазовГосподин Велмазов, предлагам ми еднополов брак с консумация. Ще ви направя най-щастливия човек в България. Да ... и сесемите ви да ...

46

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 47 Нямам никаква представа за какви вампирски студия и какви вампири по дискотеките говориш! Обаче учителки, които правят кукерски маски за децата има.

45

Атанас Велмазов

преди 3 години

Не.щастн.ниц и ком.плек.сари, никога няма да се оправи този народ, абсолютното дъно, затова скоро ще изчезне клета майка България от картата, огромно падение.....

44

Анонимен

преди 3 години

...и кои детски учителки правят маски...малий наистина хора без работа, ама с кауза- само някой да празнува хелоуин- ша го мерим по протестърски с яйца...

43

Анонимен

преди 3 години

Ако искаш да покрепиш българските обичаи и традиции, просто ги подкрепяй и възпитавай децата си с тях. Анти-протестите не са начина. Апропо, НД "Хан Кубрат" не бяха ли някакви хорица, свързани с Вальо Златев и ДжиПи Груп? За един преател питам...

42

Марвин

преди 3 години

Само да ги светна, че Кубрат е бил езичник. Както и всички по нашите земи. Явно не могат да си намерят някакво по-смислено занимание, затова са се захванали с такива глупости.