12

до 11

преди 3 години

кисело мляко и бабешки търлъци са си сериозни продукти ,за съжаление мартениците ни ги произвеждат Китай специално за България така че те вече не се водят българско производно а изнесен български продукт в Китай ,не само американците обичат да изнасят производството.

11

Анонимен

преди 3 години

Самата идея е да се вдигне износа на български продукти и да се повиши производството на български продукти за да се задоволи този повишен пазар, в всички случай при успех ползи ще има както и за старъп идеята така и за българските производители които ще имат разширен пазар дори може да се окаже сериозен нов пазар.Пожелавам им успех в начинанието.

10

аха

преди 3 години

кисело мляко и бабешки търлъци ше продават ко питате толкоз *** то един оборот ше падне лелеей

9

епаа

преди 3 години

как така фирма чуждестранна служителите наполовина чужденци половина българи със изцяло българска управа и никой в нап ви незнае и не ви притеснява ...ми то може май фирма регистрирана в ЕС да отвори тук офис *** ко не български нап то германски или испански и гледа месечно сделките ддс и ко решът ревизия успоредно с български нап ше я направят даже важното да си законен ам тугаз що мий германска фирма

8

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 1Вярваш или не, има и такива, но ас малко.

7

ааабе

преди 3 години

абе то лошо няма ама гръмко пишат пък ще видим к'во ше излезне и чак пък да допринася за българската икономика ...и ти май си от тея в облаците де летят иконимика стартъпи иновации тинтири минтири ако мой и риба без въдица да фащаме сама да скача у кофата мудерни раути такиви

6

Анонимен

преди 3 години

До Нап"българия не е готова и не може да прави иновативен бизнес на практика, всеки чака рушвет."Така е. Затова виждаме, как има хора, които са тотално изолирани от пазара. Бях във фирма, която беше регистрирана кото чуждестранна, и половината служители дори не бяха българи, въпреки че беше българска управа. Буквално НИКОЙ извън офиса и ... НАП, не знаеш за фирмата и дейността и. Това бил "единсвеният начин да не ни притесняват", ми каза шефът.

5

ми

преди 3 години

ами ако съм *** мандраджия - свързвам се с мумчетата и пращам 1на тинкя бълг сирни по интернет в Германя ли!? ми аз и ся го правя пращам на емигрантските и турските магазинчета заявяват , айди кат се наложат и почнат да ги ползват масово че ги потърся *** да се изясним ко са кат оня дет валчери за почивки посредничеше в интернет и врънка намаления ич и не ми требват теа посредници я намаление че си дам на клиента и директно

4

Анонимен

преди 3 години

Нищо лошо не виждам в тази латформа. Това е нещо, кеото само може да допренесе за българксата икономика, стига да се направи добре, разбира се.

3

мода

преди 3 години

ауу... поне будни мераклии за стартЪпи имаме и за бързи пари разбира се инак евалла на момчетата опитват предприемат нещо може да търсят на хляба мекото или меки круши да го кажем ама напъват се ше отвори електронен щанд за лютеничка кьопоолу айрянче туй онуй бабешки плетени чорапи сиренье ...ааабе и я ги мислим такиви тарикатски ама не ми се получава много много. Успех!

2

Анонимен

преди 3 години

Кесело мляко, йогурт, айрян, семки за турците в Германия и електроника на Elit.

1

Нап

преди 3 години

Изостаналата ни икономика не познава бърз трансфер ...от китай до тук идват стоките за 3дни и след това...стоят в софия по две седмици да се разпределят....българия не е готова и не може да прави иновативен бизнес на практика, всеки чака рушвет. ....не вярвам нА приказки и реклам и вече.