18

мръсен вирус

преди 3 години

помага,как да не помага,то всичко помага

17

Анонимен

преди 3 години

В съседната статия пише, че 9% от замърсяването е от автомобилите, но на този автомобилите му виновни. Не гледа гредата в чоите се, а се хванал за сламката.

16

Анонимен

преди 3 години

По добре плондер,отколкото това което е в него

15

Бунгар

преди 3 години

До 11 сти Ами знам,и не само за Китай. Когато ние достигнем нивата на тяхната индустрия тук няма да можем да се разминаваме по улиците от прахоляк.Фабриката на света,както и на Америка основно.Жълтия въздух от Китай се носи и към съседните им държави.Там без маски живота е немислим и го спазват.Разбира се не навсякъде е мръсен въздуха. Тук няма индустрия, а само мръсотия от начина ни на живот и манталитет.Плондер съм-да/110кг./

14

Бунгар

преди 3 години

Тази година колко от нас засадиха поне по едно дръвче или озелениха градинката около дома си. Да не питам колко поне веднъж взеха една торба да съберат бок луците от градинките които ние хвърляме безразборно.Не обичаме да ни е хубава градската среда,да ни е чисто,да подържаме.Чакаме все на фирмите за почистване.Това е дело на всички ни!!!Хигиената е половин здраве.

13

@@@@@

преди 3 години

Над Пловдив отново пръскат от самолетите.Погледнете дългите бели линии. Това не е от двигателите. Дали не ни хвърлят вируси и отрови от там?

12

Анонимен

преди 3 години

Пенсионера жив ли си още? Много дълги коментари пишеш. На се аби, нма смисъл.

11

До 8-ми

преди 3 години

Абе плондер - ти знаеш ли нещо за Китай въобще? Там замърсяването е толкова огромно, че като излезеш навънка сякаш наблюдаваш слънчево затъмнение. Самите китайци ги снимат тези неща и ги качават онлайн. Тръмп говори онзи ден колко ниски са емисийте на САЩ в сравнение с Китай, но никой не държи сметка на Китай.

10

Анонимен

преди 3 години

Бунгаре, живял съм 2г в Шенжен. От октомври като обърне вятъра откъм сушата сам си слагаш маската на улицата.

9

Клоунски Свят

преди 3 години

До Анонимен 1 - да не говорим че бируса не може да пърха с крила понеже нема такива и на открито след 1,5 - 2 метра е на земята(освен ако некой селинджър не ти храчне точно пред тебе).Офисите са виновни ама собствениците на сградите са със специални протекций. Заедно със тех са Адския Спорт, Д3.бил.ища.та и Чалго-ТЕК-ите.Както виждаме обаче почват да капят и хора на 40-43 БЕЗ придружаващи.Знаейки колко упоено е младото поколение и със какви *** се тъпчат идат изненади.

8

Бунгар

преди 3 години

E, сега вече ни се разказа играта. Нито в Китай,нито в Индия са ходили някой ,но много му разбират на мръсния въздух. Живял съм десетина години в Южна Кореа в града с индустрия на глава от населението най висока в света и ми се налагаше на си мия автомобила 3-4 пъти годишно и то повече заради вътрешно запрашаване. Сега съм в България и се налага всяка седмица заради външно замърсяване.Правете си извода...

7

баба мара

преди 3 години

ами протестираите срещу вноса на стари коли покраи околовръстното на софияняма засадено едно дърво а там трябва наи много заедно със строежа на магистралида се залесява ударно

6

на вируса

преди 3 години

Най-много помага пpocтотията... Едва след това е всичко друго.Дръжте децата на училище и се молете да сте от късметлиите, които го карат леко.

5

Хахаха

преди 3 години

Китай и Индия имат може би най-мръсния въздух в историята на човечеството и по тази логика и двете държави трябваше да се стопили и да конкурират България по население.Как да не ги обичаш тези платените.

4

111

преди 3 години

България он еър - медия за фалшиви новини, част от Инвеститор медия груп, контролиран от Илюминати.

3

Анонимен

преди 3 години

Тоа па откри Америка.

2

Анонимен

преди 3 години

И тази ноаина е извадена от контекста. Ако става въпрос за мръсен въздух, до сега жив витаец нямаше да е останал в техните големи градове. Класически фейк нюз.

1

Анонимен

преди 3 години

фините прахови частици пренасят коронавируса...----Да, но само в затворени помещения конценрацията на вирусите може да нарастне и стане опсна. Навън дya ветер.