13

Тези паразити

преди 3 години

Да фалирват

12

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 9И в коя школа точно не са ви приели, защото според моето впечатение ако си плащаш таксите те приемат навсякъде.

11

Анонимен

преди 3 години

Занималните могат да фалират, защото помагат на децата след училище да си направят домашните или просто ги наглеждат. За частните школи - не мисля, че ще фалират, дори наопаки. Нивото все повече пада в държавните училища, особенно с дистанционното образование. Частните градини ще бъдат засегнати, защото ако родителят е вкъщи и си гледа детето, защо да плаща грешни пари.Та малко смесват интересите тук, не са всички под общ знаменател.

10

Анонимен

преди 3 години

Там където няма достатъчен финансов интерес няма и "адвокати" като Алигберов. Затова този бранш може и да фалира, но на мутренските барове и клубове държавата ще плаща 80% от заплатите на персонала. Кой колкото плаща в хазната толкова си "по-важен". Но иначе да на книга "образованието е над всичко" ....

9

Анонимен

преди 3 години

Не е сработила схемата 60/40 защото 99% от учителите в тези школи работят в някое от близките училища и си вербуват децата с които да работят. Много рядко се приема ново дете. Та школата като школа може и да фалира, но учителите няма да останат без работа, докато голяма част от родителите да.

8

Анонимен

преди 3 години

До 5Зaгyбеняк! Те ти казват, че ще фалират.Ти как си мислиш, че работи масовият бизнес? Правя милиони на ден и имат торби със злато, пари и диаманти в мазето ли? Повечето от този бизнес изкарва, колкото да си плати разходите и да докара няколко хиляди лева печалба.

7

Анонимен

преди 3 години

Не разбирам защо се преустановяват и изнесените в училище занятия на школите? Училищата отворени, децата на училище - езиковите школи преустановяват занятия... НИКАКВА ЛОГИКА. Пълен абсурд!

6

Kiro

преди 3 години

Въпросните школи не са гащници, защото ако бяха досега да са фалирали отдавна. Там образованието е наистина на ниво, за което се плаща. Ако не беше на ниво никой нямаше и да им плаща за да учат детето му. По-скоро сега ги натискат, че да не се види колко е ниско нивото в държавните училища.

5

Анонимен

преди 3 години

Много бързо фалираха. От днес са мерките в сила а те вече фалираха. Да ви кажа че могат да преподават и онлайн. И пак ще работят и ще си взимат парите.

4

Какво реват тия?

преди 3 години

Въпросните школи са едни долнопробни гащници, които крият осигуровки, не издават касови бележки и копират на копирна машина всички учебници без да плащат авторски права. Отдавана са за закриване. И само лъжат разни изкукали *** на деца със СОП, че уж им помагали

3

Елемаг

преди 3 години

Време е да кажем и другата провалена истина.60/40 е "сработила" само при Домусчиев.Иначе никъде нищо не сработва като мярка.

2

Радомир

преди 3 години

Те ако не са школи ще се види върховно ниското ниво на родното образование. Нали всички видяхме входните нива тази година и плачевния резултат от втория дистанционен срок? А МОН мълчи оглушително за сринатото ниво.

1

A

преди 3 години

Те пък едни школи...