14

123

преди 3 години

От утре е под национална карантина,а не от днес !!!!!

13

Анонимен

преди 3 години

Да не са инжинери или меринджеи? Само те са скучняги тип от нас на работа, от работа в нас на които не им прави впечатление. То за тях е същото... и преди и сега. Нищо, че забраняват да се виждаш с приятели и роднини, нищо че остават отворени само аптеки и храниелни магазини, нищо че можеш да се разхождаш свободно 1 час на ден в радиус от 1км, нищо че не можеш да напускаш региона. ***!

12

haha

преди 3 години

Най-смешното в тая статия е, че това семейство не смята строгите мерки за строги :) Сигурно строги ще бъдат ако им забранят да излизат изобщо за един месец...

11

Христо Христов

преди 3 години

Хахаха... явно комплоттеориите са верни. Следене на 100%, но отворени граници заради "ценностите" на ес.

10

Анонимен

преди 3 години

За полицията и армията ще трябват нови попълнения и високо заплащане. Сигурността е с безусловен приоритет, особено пък сега. Европа да се стегне яко. Трябва ѝ и помощ, сама няма да се оправи. Както и ние.

9

До 6

преди 3 години

Абе има много работи, които могат да се работят от вкъщи. Ама и да ти обясня няма файда. Довечера на нощната смяна на строежа си помисли още малко.

8

Анонимен

преди 3 години

"Рестрикциите не са чак толкова строги"..Поне можем да си направим изводи за технологичното време, нужно за привикване и приемане за нормално на ненормални неща....Накрая всички ще стоим заключени в тоалетната или килера, с по 5 маски, обилно мажещи се с дезинфектант и ще твърдим убедено: "Рестрикциите не са чак толкова строги"....

7

Анонимен

преди 3 години

Е да бе, не били "чак толкова строги"!Колко строги искате да бъдат???Всички граждани да ходят с гривни на крака за проследяване със GPS ли???Наша позната българка работи в Люксембург и ходи до Париж.Вика, ужасяващо е навсякъде! Не е нормален живот а като в затвор - излизаш навън само да не се залежиш да се разхождаш като затворниците в двора на затвора. И се прибираш пак в къщи.

6

Анонимен

преди 3 години

И кво по-точно работят от вкъщи?Джобен тенис?Няма такова животно работа от вкъщи.

5

Анонимен

преди 3 години

Е как мерките да не са чак толкова рестриктивни,като е въведена национална карантина,всичко е затворено и не можеш да излизаш от дома си без да се регистрираш?

4

Анонимен

преди 3 години

До 2:Поне тебе да не те мислим... Харчѝ си парите със здраве и не спами форума.

3

Q

преди 3 години

За какъв "печален" рекорд пишете... 99,9% от тези 52 000 новозаразени ще се излекуват без усложнения, но по-важното е да ги съобщите, че все едно това са вече умрели хора...Жалки драскачи...

2

Анонимен

преди 3 години

До 1:А положението в България е: Тука всички парлеву франсе...

1

Анонимен

преди 3 години

Трябва да се предприеме нещо иначе няма да издържи здравната система. Трябва да се предпази народа. Там политиците са отговорни и не се страхуват да наложат мерки защото нямало да ги изберат на следващите избори като тук. Vive la France!