39

До 30

преди 3 години

Нищо не искам да ме правят. Но бау ми говори за отнемане на здравни права. А в случая такива нямаш. Практически е все едно дали си с права или без, защото никой не те лекува. А и не може. Тоя вирус просто трябва да бъде преборен от имунитета. На който се справи...

38

Анонимен

преди 3 години

От СЗО вече поставиха под съмнение официално изнесените данни на България за броя на провежданите тестове и заразени. Отбелязва че изнесените цифри за тестовете многократно надхвърлят дневния капацитет на 60-те лицензирани лаборатории у нас.Оставям на ковид овчиците материал за размисъл, макар че е ясно, че това не им е силната страна.

37

фигаро

преди 3 години

разрешават демонстрации до сто души, стига участниците да са организирани в групи от по двадесет и да носят маски.------------и една ръка подава листче за го прочетат пред медиите протестиращите ..

36

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 33Или по-точно казано - Абе то в България и сега плащаш здравни осигуровки, пък я видиш помощ, я не...

35

Анонимен

преди 3 години

До БауТака става, но пак ще трябва да отчислят нещо.

34

Анонимен

преди 3 години

"Само дето двата автобуса сте вие, тъй че щом го смяташ за адекватна мярка - хващай гората."Излез от пещерата в която живееш и се огледай- никой не носи кир.ливите маски, дистанция не се спазва. Щом имаш проблем с това тогава се махай.

33

Анонимен

преди 3 години

До ...Я кажи каква е гъстотата на населението в Белгия и в Швеция?

32

Анонимен

преди 3 години

Разбира се, че ще протестират. Вече над 30г. правителствата и всякакви управляващи ги заблуждаваха за правата на човека, но без да споменават, че те вървят в комплект с неговите задължения. И днес, когато стана дума за задължения те се бунтуват. Тази категория не им е позната.

31

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 28Няма проблем.В България и сега можеш да не плащаш здравни осигуровки и да нямаш здравна помощ.

30

Бау

преди 3 години

До 28Само ковид. Всичко останало си остава, но т.к няма ковид и лекарите ще третират така човека. "Не ми е добре." "Нищо ти няма, грип е, пий чай"

29

АнонимеН

преди 3 години

БРАВО!!!!!!!!ГРИПОВЕ Е ИМАЛО И ЩЕ ИМА!!1 ТОЗИ БИЛ МАЛКО ПО СМЪРТОНОСЕН ОТ ДРУГИТЕ И АЙДЕ ЗА ЗАТВОРИМ СВЕТА ЗАВИНАГИ!!!Е НЯМА ДА ГО БЪДЕ!

28

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 26А какво да те правят ако си лек или без симптоми?Да те поканят на балнеоложки курорт ли?Ще ти потрябва медицинска помощ ако станеш зле.

27

Анонимен

преди 3 години

Ако приемем , че живеем в условията на Робовладелческото Общество на което наподобява съвременното обществено Устройство , един и същ Проблем имат и Робите и Робовладелците .

26

Анонимен

преди 3 години

До Бау 18Е, ще трябва да им върнат парите за осигуровки... Няма да си го набият така.

25

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 24Само дето двата автобуса сте вие, тъй че щом го смяташ за адекватна мярка - хващай гората.Или си поредния тарикат, който като се вкара сам в тинята ще се извъртиш?

24

Анонимен

преди 3 години

Ами то и сега се оправяте сами! Какво си мислите, че се случва? Миналият месец го изкарах, нито лекар ме видя,нито нищо. РЗИ ти връчва протокол, че си затворник и ти пожелава щастие. С права, без права, все тая е. Личният лекар не ти всига, а и да се свържеш мрънка и пак се оправяш сам. Ако се влошиш звъниш на 112 и това е.

23

Анонимен

преди 3 години

До БауТочно и аз това им написах, но нали *** си е ***, като се вкара сам в тинята и започва да се криви и да търси начини да се измъква, .. с хитрост, лъжа, връзкарство, подкупи .....Даже и списък с "отказалите се" да направят, като се разболее някой от него ще се започне с тичането по кабинети с "почерпки". Мила родна картинка.

22

Анонимен

преди 3 години

Аз имам по-добро предложение. Защо двата автобуса маскирани у нас не се изнесат ад живеят в гората където ще са в пълна изолация от лошия вирус? Хем няма да пречат на нормалните хора.

21

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 20Предложението за медицинските права касае само заболяване от КОВИД, или и за това ще тарикатеете?

20

Бау

преди 3 години

Ама защо минуси бе ? :D Няма да си губите пълните мед. права, но ако се окаже, че сте болни от ковид - оправяй се сам. Просто и ясно.