16

Анонимен

преди 3 години

Турците намремето ходеха да учат в американски училища и Турция стана добре развита държава.Сега турците ходят да учат в мюсюлмански училища и нещата не са добре

15

ДДРОнег

преди 3 години

До Анонимен 7Абе трудно е да му е грешен, докато турчулята се раждат неконтролируемо ...турчулята пълнят деържавата с евтина работна ръка и са примамливи за инвеститорите, отделно си имат и много кадри и собствено производство.А недоволните и др. емигрират и разширяват турската диаспора по света.И уж все криткуват финансовата и банковата му политика, а турция още не се е сгромолясала, нищо, че лирата им постоянно поевтинява ...А ако се сгромоляса - яка емиграция и ние сме им на пътя ...

14

Анонимен

преди 3 години

Туркията е болният човек на Европа!

13

Анонимен

преди 3 години

Ататюрк се опита да ги вкара в Европа, но на мюсюлманин на му вкараш в главата европейска цивилизация е немислима.Получиха си Ердоган, който е на тяхното ниво - агресивен, с корана в главата и немислещ. И затова си го харесват.И Европа трябва най-после да го осъзнае и да се консолидира.

12

ДДРОнег

преди 3 години

До Анонимен 10Драги, едно занчение има думата "брой", а друго думата "брои" !!!Уточни се, че ми писна от неграмотници, които се гаврят "език свещен на моите деди" !!!И друго, в Русия има много мюсюлмани, наследници на древните Българи и техните съседи !!!

11

ДДРОнег

преди 3 години

Абе тези, които задават този въпрос, наистина ли го мислят ???!!!Не че някога турция е имала място в Европа, но от началото на това хилядолетие турция стремгалво се отдалечава от Европа още повече !!!Но явно има много кухи западноевропейски кратуни, които хрантутят турчулята, но това ще им изиграе лоша услуга!!!Лош признак е да храниш гробокопачите си, а турция виняги е ламтяла за Европа, не за културата, а да владее Европа !!!И заарди европейското късогледство, е на път да гопостигне мирно

10

Политолога Питанчев

преди 3 години

Това не е отдалечаване .... а поредния призив на Ердоган да напълни Европа с ислямисти . Така се "отдалечаваха" и с Германия . Сега там е пълно с дупещи се турци и с джамии. Франция и тя е поела по този път. След този "скандал" Ергоган както винаги ще призове френските турци да бъдат още по радикализирани и верни на исляма а като имаш свои верни поданици в една страна като толерастка Франция или Германия то става лесно управлението на политиката и с вътрешни протести на "загрижени граждани"

9

Анонимен

преди 3 години

До 4. То и в Москва е най голямата джамия , ако се брой в Европа. Но това незначи че всички са мюсюлмани.

8

Анонимен

преди 3 години

До 5. Турция е държава след 1923г. 70 години след царство България. Цивилизацията и е дошла от К. Ататюрг с помща на Европа.

7

Анонимен

преди 3 години

Който е далеч, не може да се отдалечава.турция и Европа са като инфрачервено и ултравиолетово.

6

Анонимен

преди 3 години

Европейската част на Турция ще се завърне в Европа. Така както е била хилядолетия. В нея ЕС е вложила много финанси. Ердоган помага да раздели Туция на част от Азия и ЕС. Всеки ход му е грешен

5

ишкембе чООООООрба

преди 3 години

турция винаги е била агресор, подтисник и угнетител и никога не е била цивилизована.Всички го знаят, но рядко го казват.

4

Анонимен

преди 3 години

В Истанбул на всеки 5 метра огромни джамии,където млади хора се дупят по няколко пъти на ден,зомбирани от власт и имами.Това ли са бъдещите членове на ЕС?Не мисля.

3

Елемаг

преди 3 години

Koга пък е била близо?Интересно е дори как Гърция ще гласува някога "ЗА" безсмислена статия.Турция никога няма да е в ЕС.Отделно до пролива,че трябва да и се отнеме незаконно завзетата територия и да се знае,че всичко там е в Азия!!!

2

Христо Христов

преди 3 години

Турция не ще ес, островът излезе от ес.Време е и България да започне процес на излизане от ес, преди да сме приели еврото и да стане твърде късно.

1

Анонимен

преди 3 години

Е кога пък Турция е била близо до ЕС?Една ислямска държава няма място в ЕС.